Gitme kal demedim sen sonrası kimseye. Gel falana çıkmıyor bu satırlar! Yorma. Olmadı olmayacak olamaz yeniden. Kırma bırak kuru kalsın yeşermez artık o dal. 


Vildan, kaç yıl geçti aradan? Hatırımda kalmışsın, kalemim fısıldadı satırlara seni. Boşalttım müsvedde hisleri çekmeceleri ferah aklımın. 


Dili geçmiş ne varsa yoklar bak. Üzerime vazife değilsin, gölge etme. Ne diye dolanırsın? Ofisimin sunumlarında kalır izin. 


İzinsiz girilemez özel mülküme, ne olur artık görünme gözüme! Dememi mi bekliyorlar Vildan? Yapıştırırlar yaftayı sonra, Kırıcılı jcb'imiş cümlelerim falan. 


Bu kalemin mürekkebi bukalemun renkli değil gözüm. Ayran gönüllü imiş şair, hadi oradan. Hedefine ulaşamayınca yılan, akıttığı zehir yalan... 


İstemezdim kalsın aklın bende. İstemezdim baktığım her yerde sana dalsın gözlerim. Nasıl bir zehirsin ki zerk ettin düşlerime ? Sükut et, ne olur deme. 


Senle daha fazla yoğrulmasın adım. Hep öyle oldu. "Ben sıradanım." Sen, el üstünde tutulan bir önemli kal. Hep böyle kal... 


Deyimlerine maruz bırakıyorsa söylemlerim sende... Al kalemini eline. Şiirlere şifrele mesela küfrünü. Cümle alem giydirsin. 


Ne o sen, nede gördüğün değilim ben. Yine değiştim. Bıraktığın yerde değilim. Sensizlik enjekte ettim damardan. Seni hatırlatan tek şey Carlo, ha bir de kahve. 


Özlemiyorum be. :) İnsan sevmediğini özler mi? 


Sana ağlamayacağım, sana hep gülmeler yaraşır. Acıtıyorsam eğer, gözlerini benden ayır. Sözlerim sana değil Vildan, artık herşey sıradan. 


Rastgele benden sonraların. Salla oltanı denize takılır illaki avın.

Avunur musun şimdilerde? Biriktirdiklerini savur. 


Dönersem sana hani olurda, tekrar hiç et beni bir tekme daha vur. Düşür gözünden yer edinmişliğim varsa yüreğinden ihraç et. Sıcaktır şimdi oralar, yüreğimde yer edindi buzullar. 


Erimiyorlar. 


Aksine, daha fazla soğuyorum, kabulü mümkün değil özürlerin. Yeltenme, beklemiyorum. Bir serinin daha fişini çekti sessizlik. 


Sen'sizlik mi? Çoğul gidilmiyor ölüme. Kabullendirebilir misin, buna kendini? Neyse... Daha iyidir hem biriktirilen cevapsız soru işaretlerinden. 


Saçmalık bunlar saçmalık, vaktini çaldı önüne düşen cümlelerim. Şimdi, bu son Vildan. İrdeler hem hedefim, bilirim ki boş geçmez. 


Varsın sektirsin şimdi durgun sularda yatay taşları ellerim. Sahi, ben neredeyim?