Kişi yalnızlıktan bıkan insanları bulmalı. Peki, bu nasıl olabilir? Kişi bazen o an içinde ne hissettiğini bile bilmezken, nasıl başkasının gerçekten yalnızlıktan bıktığını ve ona bir çözüm arayışında olduğunu anlayabilir? Hayatın anlamsız, boş, gereksiz ve yorucu olduğu hissine kapılan insanlar birbirlerini nasıl bulacaklar?


Eğer yalnızlıktan kurtulmak istiyorsak, gerçekten bunu isteyen insanlara ihtiyacımız var. Sigarayı bırakmak isteyen, kötü alışkanlıklarından muzdarip olan ve bir destek grubuyla çalışmaya çabalayan birisi gibi, hayatta da bize en büyük acıları yalnızlık getiriyor. Şimdi bundan kurtulmak istiyoruz.


İşte tam da bu noktada yalnızlıktan bıkmış insanları bulmak ve onlarla birlikte bu yalnızlığa karşı harekete geçmek önemli. Ancak, onları nerede bulacağız?


Doğanın bir kanunu var: İnsan isteğine doğru çekim duyar. Yani fark etmesek de istediğimiz şeye doğru gideriz ve bu da bu acı durumda bizi yalnızlıktan bıkmış insanları bulmaya götürecektir. Bu noktadan itibaren, bu insanlarla bu yalnızlığa çözüm bulma arayışına girebiliriz ve eğer çevremizde bu isteği paylaşan insanlar varsa, bunu başarabiliriz.