Merhaba günlük

Billie eilish'n şarkılarında da bahsettiği gibi yazdığım herşey kişisel yaşamım la ilgili uzun bir geçmişe dönük, yakın zaman öncesine ve bugüne yönelik yaptığım şeyler ise tam anlamıyla hayal dünyama ait, böyle bir duruma sahip olduğumu fark ettikten sonra bunu yaratıcılığa dönüştürmek istedim böylece yazmak hem bir terapi ve gerçeklik aracı olacaktı, paylaşmak ise bu gerçekliğin içinde nasıl algınlandığına yönelik olabilir.

Ve herşey tam bir anlamda benim dünyama ait bu yüzden bunun anlaşılır olmasını elbette ki bir anlamda beklemiyordum ama farklı şekilde anlaşılmasını istemem olumsuz olarak, çünkü okur için şiirin veya sanatın içinde yaşadığım bir gerçeklik var ve yazar için yansıttığım, yaşadığım bir gerçeklik var...

Bu bir 'hiç' belirli bir forma ait değil ruh hâlime ve zihin durumuma bağlı kalarak kaleme alıyordum bazen çok üzgün/depresif, bazen bir çocuk kadar mutlu/coşkulu ve bazen bir kadın varlığı gibi yaratıcı, saf ve sevgi dolu olabilir. Bu durumlar artık bilinçli bir zihinsel bir yaratıcılık sonucunda ortaya çıkarak şiiri oluşmuştur. Neden Gizdökümcü olmak çünkü yeterince özgün olabileceğim, belki de olmayan bir kalem olduğu için.

Bir Fantastik edebiyatda olabilir di, yada başka birşey rahatlıkla ama bu bağlamda yakın gördüğüm ve sevdiğim birşey olarak şiire yöneldim.