selam günlük. az önce kırk yılın başı bir videoyu hızlandırmadan izleyeyim dedim, kızın kahvaltı hazırlayışı viral olan amcanınkinden daha uzun sürdü.. neyse. şu an pied piper dinliyorum az önce de naneli şeker yedim. al bu ultra gerekli bilgileri, ne yaparsan yap.


mentalist'e teşekkür etmek istiyorum bu aralar. hem sezonlarca keyifli bir seyir sunduğu hem de uzun zaman sonra beni heyecanlandırıp midemdeki kelebekleri hareketlendiren bir shipe sahip olan dizi unvanını kazandığı çin. gerçekten diziyi bitirdiğimde izleyeceğim editler için şimdiden deliriyorum, biteceği için kahrolmakla beraber elbette. sevinç, üzüntü, heyecan gibi birçok duyguyu yaşatıyor bana aynı anda.


bir diğer konu başlığım ev sahipliği, yatılı bir misafirimiz var. iyi ağırlamak için elimden gelen her şeyi yapıyorum ama günlerdir yoksunluğunu çektiğim bir bireysel zaman özgürlüğü sorunu da mevcut, yalan söyleyemeyeceğim. üstelik bu benim öğrenci olarak son yaz tatilim büyük ihtimalle, stres yuvası açılmadan iyice tadını çıkarabileydim iyiydi yani. yazarken stres yuvam bile demedim-diyemedim bak, sahiplik ekinden dahi imtina ettim. düşün sen benim gerginlik seviyesini.


bu sabah yağmur yağmış, göremeyecek kadar geç uyandım. sağlık olsun diyelim. canım eylülüm elbet bol bol ıslatır bizi sonuçta. bir an önce havalar iyice soğusun ya, bot giymeyi de özledim zaten.