Sizce de doğum gününüz takvimde bir ayrı güzel durmuyor mu :) Belki de bazılarınıza bu söylediğim oldukça tuhaf gelebilir. Ama ben bu günü yani 24 Nisan'ı hatta bununla yetinmeyerek baharı bir ayrı severim. Gün içerisinde sık sık tarihe bakıp gülümseyişim yok mu :) evet dillendirince bana da bir tuhaf görünmedi değil. Ama doğduğum günü, hayat denen döngüye dahil oluşumu nasıl herhangi bir günden sayabilirim ki. Öyleyse hoş geldin yeni yaşım. Sana bir iki kelam etmeden günü üzerime doğdursam haksızlık etmiş olurum.

Geçen yıl tam da bu zamanlar farklı bir şehirde artık hayatımda olmayan biriyle idi karşılamam. Her yıl farklı duygular ve tecrübelerle. Ve ömrüm yettiğince, her yıl merakla, bu sene bu yaşımla ne gelecek diye beklemekteyim. Yeni kararlar, planlar bazen ani ve mucizevi hadiselerle şaşırıp duruyorum. Ama sonunda kabul ediyor ve anlıyorum. Ayrılıkların, başlangıçların, içten dışa süregelen göçlerin, hayatından geçip gidenlerin bir anlamı var. Hepsi senin için. Hepsi senin bir yenisini öğrenmen için.

27'ye henüz alışamasam da :) Yeni yaşımdan ve yaşlarımdan olabilecek beklentim, her yıl biraz daha büyüyebilmek. Beni daha yakından tanıyabilmek. Dengede kalabilecek ölçüleri edinebilmek. Şimdi yeni bir yolculuğun heyecanıyla giriyorum yaşıma. Henüz vize cevabı belli olmayan bir yolculuk. Ama daha çok bir kavuşma ümidi. Planım doğum günümü orayla taçlandırmaktı, yetişemedi. Beklediğime değecek güzelliklerle beni karşılayacaktır umarım.

Paylaştıkça büyüyor anlamı. Anlamı büyütmeme vesile olan sen değerli okur, teşekkür ederim. Heyecanıma, doğum günüme şahit olduğun için. Senin de iyi ki dediğin o güne sevgilerimle...