Uzun zaman oldu buraya bir şeyler karalamayalı zira hissettiklerimi nasıl aktaracağımı çözemediğimden sanırım. Kendimi sakinleştiriyorum sürekli zira neredeyse yıl olmasına rağmen alkole el süremeyeli kafam bir dünya. :) Seni özlediğimi her defasında söylesem de tekrar edeceğim kendimi, seni çok özledim sevgilim, sen yeni bir hayat kurdun kendine ben yıkıntılar arasında. Sen yeni bir ümit beslerken hayatında, ben ümitsizlik diyarında dolanır oldum. Halbuki tam tersiydik ama şimdi iyi ki böyleyiz senin o halini hiç sevmezdim, sen böyle daha iyisin.


Zaman geçiyor şöyle böyle ben istesem de istemesem de geçiyor işte, saatler günleri günler haftaları haftalar ayları kovalıyor lakin ben bitkinim, ben yorgun ve de yaralıyım. Gittiğin gece sana olacak her lanet şey bana olsun diye dua etmiştim. Sakın ha hâlimden şikayetçiyim sanma, tek şikayetim yanımda olmayışın. Geri kalan her şeyi kolaylıkla kaldırabilirim ama senin yükünü sırtımda taşımak, işte bu öldürüyor beni. İlk zamanlar sigarayı bırakmaya çalıştım, diğer bir çok şeyle birlikte... Her şey gitti fakat senin çakmağınla yaktığım sigaralar neyi bırakırsam bırakayım çoğalmaya başladı. Şu an günde 4 paket kadar oldu ki çoğalmaya devam ediyor, o da beni bırakacak sanırım senin gibi. Hâlimden memnumun işim gücüm yerinde Yaradan'a şükür kimseye ihtiyacım yok ama senin yanımda olmanı o denli özledim ki...



Artık sıyırmaya başladım diyemiyorum çünkü sıyırdım sevgilim. Devam edemiyorum, gezip dolaşıp öğreniyorum yeni tecrübeler ve tatlara bakıyorum lakin sadece seni örnek aldığım için yani bir nevi taklitçi oldum çıktım. Bu yolda hiç istemediğim huysuz bir ihtiyara dönüşüyorum ne güzeldi seninkiyle. Birbirimizin tam zıttı aynı zamanda bir elmanın iki yarısı, birbirini seven iki deli gibiydik seninle her şeye vardım, varım. Neyse sevgilim öyle işte anlatacak bir çok hikâyem birikti ki anlatmak istediğim tek kişi sensin. İnşallah iyi ve mutlu bir durumdasındır mutlu olduğun sürece senden uzakta kalmaya gayret edeceğim.



Bunu okuyorsan diye yazıyorum, eve her zaman dönebilirsin ve şunu da eklemeliyim ki kendini yalnız ve sevilmemiş hissettiğin zamanlar aynaya bak orada gördüğünden memnun olduğun sürece sorun yok sevgilim, sen istesen de istemesen de kalbimin anahtarı sende kaldı, taht senindir. Kendine dikkat et. Kanatlarından öpüyorum minik kuşum.