Bugün 432. kez spora başlamaya karar verdim. Bu sefer başarısız olmak istemiyordum çünkü başarısızlık nereden baksan başarısız bir şey. Önce hangi sporu yapacağıma karar vermem gerekiyordu. Futbol oynamak istedim, kahretsin pandemi, takımlı spor yapamazdım. Durumun ne kadar ciddi olduğunu görmek için tartıya gittim, sonuç felaketti. Mart 2020'de 68 kilo olan ben, 93 kilo olmuştum. Ne yaptım sizce? Evet evet, yine suçu pandemiye attım. Her şeyin değişmesi gerekiyordu, yalnızca spor yapmak zayıflamam için yeterli değildi, az yemem gerekiyordu. O da ne? Bu nefis koku da ne? Annemle yaşamak çok zor, yine en sevdiğim yemeği yapmış. Önce yemek istemedim, daha sonrasında yemeği az tüketeceğim konusunda kendimi ikna edip oturdum ve tüm kazanı yedim. Bugün olmadı, yarına erteleme kararı aldım, gittim uyudum.


Akşam 23.00. Uyandım, çocukluğumdan beri, uyandıktan sonra asla 5-6 saat tekrar uyuyamam. İlerleyen saatlerde karnım acıktı ve dedim ki: "E zaten yarın başlayacağım, dolaptan bir hazır gıda tüketeyim."


Sabah oldu, gece yediğim yemek sancılı anlar yaşamama sebep oluyor, yeni normalin getirdiği lanet denetimli sınava girmek zorundayım. Sınav sistemi çöktü, 3 saat boyunca süren sistem sıkıntısı yüzünden kahvaltı yapamadım. Şimdi kararımı verdim, fitnees salonuna kayıt olacaktım; geçmişteki fitnees deneyimimde 12 aylık üyelikte sadece 1 hafta gitmem dışında bir sorun yoktu aslında.


Bugün spor yapmayacağım, görgüsüz demesinler, yazılır yazılmaz salonu işgal etmeyeyim. Hem daha sağlıklı beslenmeye de başlamadım, en iyisi bu akşam kendime güzel bir tavuk döner yaptırayım, nasılsa son günüm...


Günaydın, dün atladığım bir şey var; bugün hafta sonu, sokağa çıkma yasağı var, 2 gün daha salona gidemeyeceğim, hay aksi. En iyisi ben bu 2 günü kendime ayırayım, güzel güzel yiyeyim, nasılsa pazartesi spora başlıyorum.


Merhaba, bugün pazartesi; mükemmel bir motivasyonum var, sabahın köründe salona gidiyorum. Tüm antrenmanlarımı eksiksiz yaptım, verimli bir çalışma geçirdim, hemen eve gidip proteinimi almam lazım.


Günaydın, yorgun düşmüşüm, uyuyakalmışım, her yerim çok fazla ağrıyor. Sanırım bugün spor yapmak için uygun bir gün değil. Bi' dakika ama programımı aksatırsam hocam bana kızar, kesin gitmem lazım. Bu yağmur gitmemem için bence bir neden olabilir.


Bir haftadır hocamdan korkumdan spora gidemiyorum, tabii bu süreçte yediklerime de dikkat etmedim ama yaptığım o spor beni zayıflatmaya yetti bence.


Kararımı verdim ve tartıya çıktım. Olamaz! 95 kilo zayıflamak için çıktığım bu çetrefilli yolda 2 kilo daha almıştım. Bugün 433. kez spora başlamaya karar verdim.