Birkaç ay öncesinde Galata Kulesi manzarası ile ismini duyurmayı başaran, herkesin ilk fırsatta gittiği Barnathan Apartmanı ile ilgili sizlere birkaç bilgi vermek istiyorum.

Galata Kulesi sevdamdan dolayı ben de gitmek için heyecanlananlardan biriydim.
Mekana giriş yaptığınızda bir kapalı alan bir de bahçe alanı olduğunu görüyorsunuz. Giriş katı tamamen yeme-içme alanı olarak kullanılıyor. Üst katlara çıkmaya başladığınızda, daire daire ayrılmış ve dekore edilmiş kısımlar bulunuyor. En üst katta ise oturabileceğiniz bir terası var ama ne yazık ki yağmurlu günlerde teras kullanıma kapanıyor. En güzel manzara teras katında olsa da alt katlar da pek fena değil. Apartmanın dekorları, duvar kağıtları, duvarlara asılan eserler ve tablolar gayet güzel, insanı kendine çekiyor. Tek kötü tarafı binaya daha sonradan eklenen detaylar. Örneğin peteklerin altına beyaz mermer koyularak bir destek alınmaya çalışılmış ama diğer detaylarla uymadığı için estetik olarak insanın gözünü yoruyor.
Arkadaşlarla güzel bir deneyim yaşamak, bir şeyler içmek için ideal bir mekan. Görülmeye değer bir yer olduğunu düşünüyorum.