Sahip olduğun bardaktaki su miktarı azsa içine eklenen mürekkebin etki gücü fazla olur ve suyu istediği kadar karartabilir. Sen bardağındaki sudan sorumlusun ve ancak onu kontrol edebilirsin, eklenecek olan mürekkep miktarında ise herhangi bir kontrol gücün bulunmaz.

Bu herkes için böyledir. Kontrol edebileceklerimiz kendimizle ilgili olanlarken dışarıdan gelebilecek hiçbir şey üzerinde bir gücümüz yoktur.

Eğer bardağımızdaki suyu çoğaltırsak; yani bakış açımızı geliştirir, kendimizin farkında olur ve esneklik kazanabilirsek bardağa eklenen mürekkep, yani dışarıdan gelebilecek her türlü sorun, sıkıntı, zorluk, olumsuzluk içimizde seyrelebilecek ve mürekkebin suyun rengi üzerindeki etkisi azalacaktır, haliyle de suyun ne kadar koyulaşacağını tek başına kontrol edemeyecektir.

Özetle; suyunuz bol ve bereketli olduğunda içine mürekkep karıştırılsa bile, su daha az etkilenir bu durumdan.

Bardaktaki su potansiyel olarak içinizde bulunan özü ifade eder. Kalitesini artırmak için kendi su kaynaklarınızı keşfedebilir, ilgi alanlarınız ve yetenekleriniz ile besleyerek hareketlilik kazandırabilir, aynı zamanda maddi ve manevi yönden zengin kaynaklarla da destekleyerek tazeliğini korumasını sağlayabilirsiniz.

Faydalı olmuştur umarım.

Sevgiler...