Aramıyorum ama her şarkıda, baktığım her yerde buluyorum seni; senden bir şeyleri. Yine senin hakkında konuştum. Sağ kulağın çınladı mı? Çünkü beni bilirsin, vicdanlıyım.

Aklımda her zaman güzel bir anı olarak kalacaksın. Buruk bir tebessümle, aklıma geldiğin her an hatırlayacağım seni. Belki bir şarkının nakaratında göz kırpacaksın bana. Belki bir fotoğrafta bulacağım seni. Bir şakada duyacağım kahkahanı. Belki de Dikili’nin en ücra köşesinde yürüyeceksin benimle. Her zaman içimde bir yerlerde yaşayacaksın.

Dinlediğim şarkılarda yaşayacaksın. Güldüğüm şakalarda, okuduğum paragraflarda. Belki kızıma anlatırım seni. Kızımda yaşarsın. Ama ben var olduğum sürece her zaman sen de hayat bulacaksın benimle. Doğru insandın. Zaman da doğruydu. Ben geleceği düşünürdüm hep, iki gün sonra ölüp ölmeyeceğimizi bilmeden. Sen anı yaşamak istedin. Yanında bir sevgi istedin. Sen de haklısın kendince. Beni üzen tek şey verdiğimiz sözleri tutmamış olmandı. Yoksa ne başkasını sevmemi önermene sinirliyim ne de benden sonra kendini başkasında bulmana öfkeliyim.

Ben her şeyi affettim.

Ben seni içimden uğurladım.