Farklı yıllarda izleyicisi ile buluşmuş olan beş komedi dizisi BluTv’de izleyicisini bekliyor. Farklı konuları temel alan dizilerin ortak noktası, izleyeni kahkaha yağmuruna boğmasıdır. Bu dizilerin isimleri ve konularına kısaca bir göz atmak gerekirse;


·Entourage: Aktör Vincent Chase’in arkadaşları Eric Murphy, Turtle ve abisi Johnny’yle birlikte “Melekler Şehri” Los Angeles’a kariyerinde yükselme amacı ile gelişi konu edinmektedir. Ari Gold, çılgın menajer olarak oyunculara eşlik etmekte. 2000’li yıllarda çekilen dizinin, zenginliği ve şatafatı oldukça eğlenceli bir biçimde yansıtması dikkat çeken türde.


·Friends: New York’ta farklı karakterlerde olan altı arkadaşın hikayesini konu edinen ve kendisinden sonra ortaya çıkan birçok sit-com’u etkileyen bir dizidir.


·Get Shorty: Kiralık bir katilin, geçmişindeki suç çetelesini bırakıp Hollwood’da film yapımcılığı yapmaya başlamasını konu edinen oldukça sürükleyici bir yapım.


·Ramy: Mısır’dan Amerika’ya göç eden bir Müslüman gencin, Amerikan yaşamı ve kendi yetiştiği kültürün etkisi içerisinde yaşadığı kimlik karmaşasını konu edinen, hem güldüren hem düşündüren türde olduğu söylenebilir.


·State Of The Union: Günümüz modern ilişkilerini Tom ve Louise karakterleri üzerinden ele alan dizi, tam bir kahkaha bombardımanı.


Dizilere ulaşmak için BluTV'nin internet adresine göz atabilirsiniz.



Kaynak:

https://altyazi.net/listeler/blutvde-izleyebileceginiz-5-komedi-dizisi/




Hazırlayan: Dilara Aydın