Baskın, Housewife, The Field Guide to Evil gibi yapımlara imza atan Can Evrenol’u 2020’de vizyona giren, gelecek zamanda geçen bir distopya üzerine "Peri: Ağzı Olmayan Kız" filminin ve Netflix’in ilk Türk yapımı dizisi olan ‘The Protector’un ilk bölümlerinin yönetmen koltuğunda görmüştük. ‘Gore’ geleneğinin Türkiye’deki temsilcisi olarak tanımlanabilecek genç ve oldukça üretken yönetmen şimdiye kadar çekmiş olduğu kısa filmlerle aralarında Cannes de bulunan çeşitli festivallerden ödüller almıştır.

Başarılı yönetmen Can Evrenol yine farklı ve dikkat çekici bir yapımla çalışmalarına devam ediyor. Henüz hakkında çok fazla haber yayınlanmayan, şimdilik sosyal medya hesaplarından duyurulan ve TN Yapım ile çalışıldığı bilinen ‘Çıplak’ isimli yapımın 8 bölümlük bir mini dizi olacağı belirtiliyor. Söz konusu dizide eskortluk yaparak para biriktiren Eylül adında genç bir kadının maceraları konu edilecek.

Dizinin başrolünü Müge Bayramoğlu Payaslıoğlu üstlenecek. Diziye ilişkin sosyal medya hesaplarından anladığımız kadarıyla Türkiye’de bir kadın 'işi' bekleyenler için ele avuca sığmayacak bir kadın karakter ile iddialı bir yapım ortaya çıkacağı aşikar.

Can Evrenol, Bora Cengiz, Feriha Eyüboğlu ve Bahar Candan’ın da oyuncu kadrosunda olacağı, post prodüksiyon sürecinde 1000 Volt imzası taşıyacağı

bilinen dizinin hangi platformda yayınlanacağı henüz duyurulmamış olsa da ses getireceği kesin görünüyor.


YAZAR: Sena Türkmen