Yönetmen: Ali Bilgin
Oyuncular: Çağatay Ulusoy, Leyla Lydia Tuğutlu, Hüseyin Avni Danyal

2015 yapımı Türk filmi. Ay Yapım imzalı filmin başrollerini Çağatay Ulusoy ve Leyla Lydia Tuğutlu paylaşmıştır. Çağatay Ulusoy, film için 7.5 kilo verirken karaktere uymak için özel dersler de aldı.

Mimarlık öğrencisi olan ve hobi olarak müzik yapan Barış bipolar hastası olmakla beraber, hayatın tadını çıkarmaktan keyif alan birisidir. Sosyoloji'de okuyan Füsun’u ilk gördüğü anda hayatında hiç bilmediği bir duyguya kapılmıştır. Hiç tatmadığı aşkı sonunda bulmuştur. Aşkı ona tattıran bu kız kimdir? İsmini bile bilmediği ama âşık olduğu bu kıza bir şekilde ulaşmak ister ve ulaşır da… Füsun’u bulmak, ulaşmak tamamdır da; aklında üniversiteyi derece ile bitirip Amerika’da master yapmaktan başka şey olmayan Füsun’u bir de aşka ikna etmek lazımdır. Yakışıklı, akıllı ve içten olan Barış sonunda bunu da başarır. Füsun’u kendine aşık eder, evlenirler. Her şey masallardaki gibidir. Ta ki masal bir gün bozulana kadar... Barış'ın hastalığı, onu iyice delirtir ve sonunda Barış'ı intihara sürükler.

Bana göre filmin ilk bölümleri çok güzel ve keyifli. Birbirlerini anlayan 2 üniversiteli gencin aşk sahneleri, birlikte dövme yapmaya gitmeler, Füsun'un mezuniyet ödevi olan sosyolojik saha çalışması için kapı kapı gezeek birlikte anket yapmaları, doğum günü kutlamaları, birlikte müzik yapmaları, gezmeleri... gibi gibi. Füsun, sevgili Barış'a Delibal diye hitap etmektedir. Füsun'un babası kızının kariyer yapması için çok çabalamaktadır. Füsun ailesini karşısına alarak kariyerinden önce Barış ile evlenmeyi kabul eder.

Film Müziği: Sözleri Sezen Aksu'ya, müziği Ozan Bayraşa'ya ait olan "Mutlu Sonsuz"u filmin başrol oyuncusu Çağatay Ulusoy seslendirmiştir. Bu müzik de ço harika harbiden, gerek film içinde gerekse müzik sitelerinden bularak ayrıca dinleyebilirsiniz.

"Gecelerimiz gündüze kavuşurken bazılarımız için hayırlara, süprizlere vesile olurken bazılarımız içinse düzensizlikler ve beraberinde mutsuzluklar, huzursuzluklar verebilmekte. Kim bilir yarınlar hangimizin dualarını, dileklerini gerçekleştirip yüzlerimizi güldürecektir."