NOT: Öncelikle Antalya ilinde gerçekleşen ve bayramın hemen sonrası hepimizi üzen ve endişelendiren bu olayı hatırlatan bir film diyebilirim. Rabbim böylesi üzücü olayları bir daha yaşatmasın diyelim. Ev ortamı konforunda bu film izlemek veya Antalya'daki olayı ulusal tv kanallarının haber bültenlerinde izlemek ile asıl böylesi bir olaya maruz kalmak arasında takdir edersiniz ki çok büyük farklar var. Bu olayları yaşayanlar, asıl korku, endişe, temel ihtiyaçlardan yoksun kalma, olay sonrasında uzunca süre psikolojik travmalar yaşanması vs. Herkes şimdiki haline şükretmeli. Yaşam bazen hiç beklemediğimiz bir anda bizlere istenmeyen süprizlerde bulunabiliyor. Kimsenin böyle şeyler yaşamasını istemem tabi ki. Sağlıkcakla kalınız.

Tür: Gerilim
Yapım Yılı: 2010
Yönetmen: Adam Green

Oyuncular:
Emma Bell , Shawn Ashmore , Kevin Zegers , Ed Ackerman , Rileah Vanderbilt , Kane Hodder , Adam Johnson , Chris York , Peder Melhuse

Film Özeti:
Snowboardcu üç genç, telesiyejin arızalanması sonucu dağda mahsur kalırlar. Donma tehlikesiyle karşı karşıya kalan gençler paniğe kapılır. Yaşamak istedikleri macera, hayatta kalmak için yeterince güçlü olup olmadıklarının sınandığı bir sınava dönüşür.