Bugün Gökyüzüne bir not yaz. Umut ve huzur koksun tüm satırlar. Kalbindeki kırıkları bir kenara at. Sadece gökyüzüne bir not yaz.

Hisler kalbin anahtarıdır. Kalp hisseder gözler her şeyi belli eder.

Aslında insan insanı üzmez. Sadece insanlara fazla anlam yüklemeyi üzülmek zannederiz. Bir şey anlamını kaybederse değeri kalmaz, o yüzden fazla anlam yüklemeyeceksin.

Hayat bazen çok acımasız olabilir. Hayatı acımasız hale getiren aslında yaşadıklarımızdır. Yaşanan her şey, her gün biraz daha hayatı zor hale getirir ama aslına bakarsanız her şey bizim elimizde. Hayatı güzelleştirmek de o hayatı çıkılmaz kötü bir hale getirmek de.

Düşüneceksiniz, hayatı güzel bir hale nasıl getireceğiz? Nasıl olacak?

Hayatını güzelleştirmen için gerekli tek şey mutlu olmaktır, mutlu olmak zor değil aslında.

Hayatta bazı kararlar veririz ve bu kararlar bazen kırıcı bazen yıpratıcı olabilir. Ardından bir umutsuzluğa bir mutsuzluğa itiliriz ve bundan dolayı hayatın kötü olduğunu mutlu olamayacağımızı düşünürüz.

Bu durumdan kurtulmak istiyorsanız öncelikle geçmiş takılı kalmamak gerekiyor, geçmişe ne kadar takılı kalırsanız; mutsuzluk, umutsuzluk bir illet gibi yapışır yakanıza ve kurtulmak zor olur. O yüzen her şeyin tek çözümü mutlu olmaktır.

"Peki nasıl mutlu olacağım?" dersen mutlu olmak için binlerce sebep var. Küçük şeylerle bile mutlu olabilir insan. Eğer insan mutlu olmayı başarırsa her şeyi başarabilir .

Haydi! Gökyüzüne bir not yaz. Unut her şeyi mutlu olmaya bak. Mutlu olmak uzak değil bir adım at. Haydi! Gökyüzüne bir not yaz.

Geçmişi unutursan geleceğe yol alırsın unutma!