İnsan neden duygularını kabul etmez ki...Bu denli güzel,heyecanlı hislerden korkar mı?

Yaşamaktan neden korkar.

Şu anki korkularımızda belki de geçmişte yaşayamadığımız o güzel günlerin cesaretsizliğidir .Peki bu korkaklık neden hala devam ediyor.Ben,duygularımızı kabul edince her şey çok güzel olacak demiyorum .Bu anılara çok mutsuz günler de eklenecek ama kabullenmek işleri sence de kolaylaştırmaz mı?

Bir insanı en güzel duygularla sevebilmek her yüreğin altından kalkabileceği bir yük değildir.Bence bir insanı sevebilmek dünyanın en cesaretli hareketi değil mi? Düşünsene hiç bir şey yolunda gitmiyor sadece var olduğunu bilmek bile insanı gülümsetebiliyor.Onu göremiyorsun,sesini duyamıyorsun,hakta en kötüsü onun yüreği senin için değil bir başkasını için atıyorsa hala sevmeye devam ediyorsan bu nasıl korkaklık olsun ki.Sevmek yıpratacak, kimi zaman tek bir an için yaşayacaksın ,senin varlığından,onu bu denli güzel sevdiğinden haberi yokken bile sevmek seni çok yıpratacak ama sevmeye devam edeceksin.Kim bilirbir gün pes edeceksin ,onu sevmek sana çok zarar verecek, vazgeçeceksin ondan .İşte o zaman da vazgeçtiğini kabulleneceksin.

Uzun lafın kısası hislerini yok etmeye çalışma buna her yeltendiğinde o sana tekrardan kendini hatırlatacak.İşte güne kadar yaşa...