Reklamı 5 saniye sonra atlayabilirsiniz.


Durun! Reklamı atlamayın sakın! Yoksa, eşiniz dostunuz size "İşte Kapı İşte Sapı Dış Kapıcılık'ın reklamını gördün mü?" diye sorduğunda utanırsınız. İddia ediyorum, soracaklar.


Merhaba! Ben, İşte Kapı İşte Sapı Dış Kapıcılık'ın CEO'su Delfin İştekapıiştesapı. Evet, işime ve şirketime öyle gönülden bağlıyım ki soyadımı şirket adıyla değiştirdim.


İşte Kapı İşte Sapı Dış Kapıcılık nedir? İşte Kapı İşte Sapı Dış Kapıcılık, dış kapı yapımında uzmanlaşmış kadrosuyla, sadece dış kapılar yapan ve dış kapılara koşulsuz sevgi besleyen bir dış kapı şirketidir. Tüm dikkatimiz, özenimiz, özverimiz ve tutkumuz dış kapılara yönelmiştir. 


Gördünüz, az önce görkemli bir dış kapıdan girdim ve görüyorsunuz, bu girdiğim yerde hepsi birbirinden şahane onlarca dış kapı var. Aynı zamanda çok da güvenlilerdir. Birine tıklatayım şimdi. Duydunuz mu? Çelik. Evet, bütün kapılarımız çeliktir. Hem de yarı yarıya İsveç çeliği! Sadece bize özel tasarımlarla tasarlanan kilitlerimiz de öyle sağlamdır ki iddia ediyoruz, anahtarı olmadan açılamaz bu kapılar. Çilingir bile açamaz. Ama üzülmeyin, çilingir hizmeti bizden. Evet, garantisi de var. Ömür boyu hem de! Hırsız girse bile -giremez ya- garanti kapsamında. Kullanıcı hataları da hiçbir şekilde zarar veremezsiniz, ama yine de garanti kapsamında.


Güvenlik konusunda anlaştık değil mi? Güzel. Kapıların şahaneliğine geri dönelim. Şu kapıların renklerine, tasarımlarına bakın! Çok üzgünüm, güzelliklerine ben bile benzetme bulamıyorum. Görüyorsunuz işte! Görüyorsunuz değil mi? Öyle muhteşemler ki... Şu detaylara bakın, şu renk paletlerine, şu çerçevelerin, şu kapı kollarının zarafetine bakın! Efendim? Nasıl mı bu kadar güzeller? Çünkü tüm kapılarımız, dünyanın en iyi dış kapı tasarımcılarının eseri!


Neden mi tebessüm ediyorum? İşimizi nasıl bir tutkuyla, nasıl bir özveriyle, nasıl bir azimle, nasıl bir özenle yaptığımızı ve bu başarıları nasıl da hak ederek kazandığımızı düşünüyorum. Hangi başarılar mı? İşte Kapı İşte Sapı Dış Kapıcılık kapıları, Dünya Dış Kapı Tasarımı Yarışması'na ve Dünya Dış Kapı Güvenliği Yarışması'na ambargo koymuştur! Kurulduğumuz yıldan beri kazanıyoruz. Ne zaman mı kurulduk? 1950'de.


Şaşırdınız değil mi? "Hiç duymamıştım." diyorsunuz... Hıh, oysa biz hep buradaydık... Dış kapılarınızı açıp kilidin üstüne bakın... Ne görüyorsunuz? 


Pek çoğunuz "İşte Kapı İşte Sapı Dış Kapıcılık" yazısını görecektir... Şimdi bu yazıyı görenler söylesin: Kapınızla ilgili bir en ufak bir sorununuz oldu mu hiç?


İşte Kapı İşte Sapı Dış Kapıcılık... 1950'den beri zarafetle, güvenle ve sadece dış kapılara yönelmiş tutkuyla, özveriyle, özenle...