Son zamanlarda izlediğim ve hatta en sevdiğim filmler arasında birinci sıraya yükselen o film..


Konusu: Bir öğrenci okul saatleri dışında iş arıyor. Bulduğu iş ise görme engelli bir adam ile ilgilenmek oluyor. Bu adamın tecrübeleri ve bu genç öğrencini yaşam enerjisi içeren düşünceleriyle aralarında bir bağ kuruluyor. Birbirlerinin hayatlarına dokundukları harika anlar yaşanıyor.


Hayat hakkında verilen öğütlerle, yaşın değil akıldaki bilinç yaşının önemini anlatmasıyla, Al Pacino'nun olağanüstü oyunculuğuyla, seyir zevkiyle, merak ve heyecan duygusu yüksek sahneleriyle, bazen küçük bir mimik, söz ve hareketleriyle gülümseten, her saniyesinde çok etkilendiğim bir film oldu. Her izleyen gibi tango sahnesinden çok etkilenmiştim. Her sahnesinden çok çok etkilendim ama çok anlatıp sizlerin merakını kaçırmak istemiyorum.

Al Pacino bana göre en harika oyunculuğa sahip aktördür. Filmi en güzel şey yapan onun varlığı. Özellikle son sahnede yaptığı konuşma tüylerimi diken diken etmişti. İzlenmesini şiddetle tavsiye ettiğim filmlerin başında geliyor. Hayatınıza farklı açılardan bakıp, kalbinizde yer edinecek sözler ve tavsiyeler duymak isterseniz bu filmi hemen izlemelisiniz.