Duygu Delen... Eski sevgilisi tarafından apartmanın dördüncü katından aşağı atılarak öldürülmüş. Doğum tarihi 2003'müş Duygu'nun. Ben de 2003'lüyüm. Gündemi görüp ne olduğunu anlamaya çalışırken gördüm. Gördüğüm an gırtlağıma dayanmış bıçağın baskısını hissettim. Bıçağı tutan kim, görmeye çalıştım. Neydi bu? Bir insan olabilir miydi gerçekten? Sonra öğrendim ki gizliymiş bu bilgi. Dedim niye gizli, kim gizliyor bunu benden? Cevap veremediler.


Yukarıdaki resimde masanın üstündeki TYT posteri var ya, daha iki hafta önce onu mu yoksa piyasadaki diğerini mi alsam diye düşünüyordum. Daha iki hafta önce...


Az önce kendi yasımı tuttum ben. Sessiz çığlıklar attım, ağıtlar yaktım. Duymadılar. Öldüm ben. Sevdiklerim gelip masama çiçekler bıraktılar. Fotoğrafını çektiler masanın, "Daha 17 yaşındaydı..." yazdılar. Twitter'da, orada burada seslerini duyurmaya çalıştılar. Üç beş kişiyi geçmedi seslerini duyanların sayısı... Onlardan biri de 17 yaşındaydı. Durdu, düşündü, afalladı, yıkıldı ve oturup kendi yasını tutmaya başladı. O bıçak her birimizin gırtlağına dayalı ve maalesef canlarımız, katil ruhlu bir caninin anlık öfkesine bağlı.