Geleceği görebiliyorum. Beni sevmeyi bırakacak. Çünkü ona aşık olmak üzereyim. Zaten ben hiç canım yanmadan sevmedim ki... Oyunu kuralına göre oynamadığım için böyle oluyor. Ne kadar sevsem de sadece çok azını göstermeliymişim. Yoksa gidermiş. Ama neden? Ben içimden geldiği gibi davranmak istiyorum. Korkmadan "Ben sana aşık oldum." demek istiyorum ona.


Sevmek tahterevalliye benziyor. Eğer senin sevgin ağır basarsa karşındaki çok yukarıya çıkar. Seni duyamaz, anlayamaz. Hatta bazen sevgin öyle ağır basar ki bir anda sen aşağı inerken o yukarı çıkar, dengesini sağlayamaz. Belki de düşer. Sonra da sana küsüp gider. Eşit yükseklikte olduğunuz süre saliseler kadardır. Ancak o kadar kısa süre birbirinizi aynı anda ve aynı şiddette seversiniz. Aşk hep iniş çıkış... O beni buldu, sevdi, onu sevmemi sağladı. Şimdi sevilme sırası onda.


Çok korkuyorum. Canım yanmadan hiç sevmedim ben. Ne yapacağım? Onu kaybetmekten çok korkuyorum. Bu duygularımı ona açmalı mıyım? Bilmiyorum. Tek bildiğim, onu kaybetmek istemediğim... Ne yapacağım? Aşık olmak üzereyim. Aşık olmak istemiyorum. Canım yanmadan hiç sevmedim ben. Bunları ona anlatmak istiyorum. Anlatamıyorum. Anlatırsam gider. Gitsin istemiyorum.