Her ne eksikse, her ne yarım kaldıysa, onları tamamlamak için buradayım. Senin yaşanmamış sevinçlerin, gizli kalmış umutların, söyleyemediklerin… Hepsi için benim kalbimde yer var. Kimsenin duyamadığı fısıltılarını, kimsenin anlamadığı sessizliğini ben anlarım. Her sözcüğünde bir sen daha bulur, her bakışında bir dünya daha keşfederim. Senin hikâyenin eksik kalan her sayfasını, sevgiyle doldururum. Çünkü ben varım artık.


Her düştüğünde, elinden tutacak bir elim var. Her karanlıkta, seni aydınlatacak bir ışığım var. Kalbin ne kadar ağır olursa olsun, taşıyacak kadar güçlü bir yüreğim var. Biliyorum ki senin için, birlikte yürünecek yollarımız, paylaşılacak gülüşlerimiz var. Ve ne olursa olsun, seni sende seviyorum. Bir başkasının olmasını istediği gibi değil, tam da olduğun gibi. Eksiksiz, koşulsuz, sadece sen olduğun için.


Her kapatmak zorunda kaldığın defteri yeniden açman için buradayım. Her solan umudu yeşertmek, her kırılan hayali yeniden kurmak için. Sana bir dünya vaat etmiyorum, sana sadece kendimi vaat ediyorum. Çünkü bir insan, bir insana ev olabilir. Ve ben sana evim.


Gözlerin bana baksın, kalbin bana dokunsun. Hiç kimsenin seni sevmediği kadar severim seni. Her neyle karşılaşırsak karşılaşalım, neyle yüzleşirsek yüzleşelim, biz hep beraber oluruz. Sen güçlü olsan da olmasan da, mutlu olsan da olmasan da, ben varım. Korkma, ne zaman düşsen kaldırırım, ne zaman üzülsen güldürürüm. Çünkü seni sen olduğun için seviyorum, varlığın yetiyor.


Korkma, ben varım. Sonsuzluğa kadar…