Masa Dergi; edebiyat, sinema, müzik, resim, tiyatro, dizi türündeki inceleme yazıları ve özgün öykü, deneme, şiir çalışmalarıyla dolu bir kültür-sanat-edebiyat dergisi.


Derginin 52. sayısının dosya konusu yaptığı kanto figürleriyle, birbirinden komik esprileriyle izleyenlerin gönlünde taht kurarak Türk televizyon tarihinin ve sahnelerin en renkli karakterlerinden biri olarak anılan Huysuz Virjin. Seyfi Dursunoğlu’nu andığımız bu sayıda, ünlü psikolog ve yazar Üstün Dökmen ile yaptığımız röportaja, usta gazeteci Cem Seymen’in küresel ısınma ve sonuçları hakkındaki düşüncelerine, Armağan Çağlayan’ın Seyfi Dursunoğlu’nu anlattığı yazısına, Süper Baba dizisinin oyuncularından Sevinç Erbulak’ın eskileri andığı yazısına; Mustafa Altıoklar, Jehan Barbur gibi isimlerin kaleminden dökülen öykülerine; Beyhan Budak, Kemal Hamamcıoğlu’nun denemelerine ve Gonca Vuslateri’nin şiirlerine ulaşabilirsiniz.


52. sayıya katkı sağlayan isimler: Üstün Dökmen, Cem Seymen, Ayta Sözeri, Gürgen Öz, Gonca Vuslateri, Armağan Çağlayan, Jehan Barbur, Beyhan Budak, Mustafa Altıoklar, Kemal Hamamcıoğlu, Bahar Tezcan, Sevinç Erbulak, Pelin Batu, Gamze İyem, Umut Yıldız, Yiğit Güralp, Arda Erel, Con Sınov, Hakan Akdoğan, Nur Neşe Şahin, Derya Özel, Ayşen İnci, Pınar Öğün, Güney Birtek, Sercan Tunalı, Arif Ergin, Betül Şükür, Firkan Gülaydın, Şenay Tanrıvermiş, Dilek Sarıgül, Ayça Erdura, Sıla Erdemgür, Ahmet Uzun. 




Hazırlayan: Rıdvan Temiz