İnteraktif Hikaye: Okurların seçeceği şıkka göre hikaye ilerleyecek. Yorumlarda en çok seçilen seçenekten olay akışı devam edecek. Bir kişi bir tane oy kullanma hakkına sahip. Yazı yayınlandıktan sonra iki gün içerisinde yapılacak olan yorumlar geçerli olacaktır.



Oda


Gözlerini açtığında karşına çıkan ilk şey bir kapı. Tahta, eski ve yıpranmış. Altın renginde, yuvarlak bir kulpu var, kanla kızıl lekeler kaplamış. İçinde bulunduğun odaya yarı saydam bir perdenin arkasından bakıyorsun adeta, her şey bulanık ve belli belirsiz. Kalkmaya çalışırken fark ediyorsun başındaki derin zonklamayı. Sanki aralıklarla Budist gongu çınlıyor kafanın içinde. Yanı başındaki yataktan destek alarak zar zor kalkıyorsun ayağa. Bir müddet nefesini düzeltmek için bekledikten sonra gözünün önündeki perde yavaş yavaş aralanıyor.


Derin bir korku kaplıyor içini hafiften. Küçük bir odada yalnız başınasın. En azından şimdilik görünürde kimse yok. Burası neresi ve neden buradasın hiçbir fikrin yok. Hafızan bir bıçakla kesilmiş gibi. En son hatırladığın şey bir Çin lokantasında yemek yediğin. Çin böreklerinin kokusundan başka hiçbir his yok hafızanda. Ve bunun tam olarak ne kadar zaman önce olduğunu bile tam olarak kestiremiyorsun. Hafızanı zorlamaya çalıştıkça kafana saplanan acı keskinleşiyor ve hızlı bir refleksle elini acıyan yere götürüyorsun. Saçında kurumuş kanını ve bastırdıkça sızlayan yarayı fark ediyorsun. Eline bulaşan kanı, parçalanmış pantolonuna sildikten sonra donup kalıyorsun. Aklına gelen ilk şey zorla kaçırılmış olduğun. Kendini korumak için silah olarak kullanabileceğin bir obje arıyorsun etrafta. Sol taraftaki komodinin üstünde duran şamdan eline geçen ilk şey.


Buradan bir an önce çıkman gerek, bunu hissediyorsun. Önündeki kapı nereye açılıyor hatta açılıyor mu belirsiz. Arkanda batmakta olan güneşin içeri süzüldüğü çok küçük bir pencere var, sığabilir misin meçhul. Yerde serili devasa bir halı, eski ve bir bacağı kırık masa ve etrafa saçılmış kimin olduğu belirsiz eşyalarla kaplı bir oda burası. Ne yapacaksın?


A) Kapıdan çıkmayı dene.

B) Pencereden çıkmayı dene.

C) Etrafı biraz daha kurcala ve başka bir yol ara.