Yıllarını sanata vermiş ya da sanata henüz adım atmış olan kişilerin aradıkları her şeyi bulabilecekleri bir dükkan: Polikrami!


Polikrami, 5 yılı aşkın tecrübesi ile sanat dünyasının ihtiyaçlarına her geçen gün daha çok yanıt veren çevrimiçi bir mağaza haline gelmiştir. Polikrami’de esas olan önce gönül kazanmak daha sonra kaliteli ürün sunmaktır. Nitekim Polikrami’ye yolu bir kere düşenler mutlaka birkaç kere daha uğrarlar. Kalitenin uygun fiyatla sunulduğu Polikrami’de sanatseverler neler mi bulabilir? Polikrami ürün evrenini tanıyalım.


Kırtasiye Kategorisi


Polikrami, her sanatçıya dünyayı hayalleri ve elleri ile değiştirme fırsatı verecek ürünleri sunar. Kırtasiye kategorimizde ofiste veya evde güvenilir ve dayanıklı malzemeler yer alır. Polikrami’de her çocuğun ve her yetişkinin potansiyelini ortaya çıkarabilmesi için ürün çeşitliliği fazladır. Çünkü Polikrami, yalnız tek bir alana değil birden çok alana yönelir. Modern ve yenilikçi ürünleri ile de 7’den 70’e herkese hitap eder.


Polikrami’de 1. sınıf boyaları, 1. sınıf fırçaları, en yeni eskiz araçlarını ve aradığınızdan fazlasını bulmanız mümkün. Polikrami’de gördüğünüz tüm ürünler, en kaliteli malzemelerden üretilmiş ve uzun yıllar dayanacak şekilde tasarlanmıştır. Sanat dükkanımızda her sanatçının ihtiyacına ve zevkine göre bir şeyler olacağından eminiz. Geniş yelpazeye sahip kırtasiye kategorimiz, tüm sanat, ofis ve okul ihtiyaçlarınızı karşılayacak kapasitededir. Geniş ürün çeşitliliği sunar. Boyama kalemlerinden keçeli kalemlere kadar aradığınız her kalem daha iyi bir sanat üretmek için ihtiyacınız olan her şey bu kategoride!


Polikrami’de; defterler, klasörler, zımba makineleri ve kalem kutuları da dahil olmak üzere oldukça kapsamlı bir ofis ve okul kırtasiye ürünleri yer alır.

Profesyonellerin tercihi; Faber Castell, Copic Marker, Arteza, Prismacolor, Bigpoint, Talens, Van Gogh, Derwent, Rembdrant, Amsterdam, Art Creation gibi dayanıklılığı yüksek markalar da Polikrami’de yer alır.


Boya Kategorisi


Polikrami’deki boya kategorisi, sanatsal eylemlerini gerçekleştirirken her kalitede malzemeleri ve her kalitede araçları kullanmak isteyen herkes için; akrilik boya, yağlı boya, suluboya, kuru boya, pastel boya ve markör (işaretleyici) içerir.

Akrilik boya: Kağıt, tuval, ahşap gibi çeşitli alanlarda çalışan sanatçıların tercihi olan akrilik boyalar Polikrami’de! Akrilik boyalar içeriğindeki pigmentler sayesinde dış etkenlere karşı daha dayanıklı olduğu için tercih edilir. Akrilik boya kategorimizde bulunan renk seçenekleri ile muhteşem tonlamalar elde edilebilir. Akrilik boya çeşitlerimizi incelemek için https://www.polikrami.com/akrilik-boyalar.html tıklayın.


Yağlı boya: Polikrami’den satın alacağınız yağlı boyaların renk yoğunluklarını su ile kolaylıkla çözebilirsiniz. Yağlı boyalarımız, kıyafete bulaşması durumunda sabunlu su ile kolayca çıkarılabilme imkanı sunar. Yağlı boyalarımızda koyulaşma ve katılaşma olmaz. Polikrami’de satışa sunulan yağlı boyalar, kuruduktan sonra parlama yapmaz. Eserinizdeki yağlı boyalar suda çözünmez ve ışığa karşı renklerini kaybetmez. Yağlı boyalarımız tüp içerisinde olduğundan kolay kullanım sağlar. Ayrıca yağlı boyalarımız cilde zarar vermeyen maddelerden oluşmuş ve EN71 testlerinden başarıyla geçmiştir. Yağlı boyalarımızı incelemeki için https://www.polikrami.com/yagli-boyalar.html bağlantısına tıklayın.


Sulu boya: Polikrami’de bulunan suluboyalar, parlak ve canlı renklere sahip olmakla birlikte yoğunluk derecesi de oldukça idealdir. Kağıt ya da karton gibi yüzeylerde de çok iyi sonuçlar elde edilir. Suluboyalarımızın muhteşem karışım özelliği ile boyadığınız noktanın üzerinden başka bir renkle geçerseniz ortaya canlı tonlarda başka bir renk çıkar. Ellere ve kıyafetlere bulaşması durumunda da leke bırakmaz ve kolaylıkla çıkar. Eğer boya kuruduysa telaş yapmanıza gerek yok, çünkü boyalarımız kuruduktan sonra su ya da ıslak mendil ile kolayca çıkacak bir yapıda üretilmiştir. Polikrami’de satılan boyalar cilde zarar vermez. Tüm boyalarımız EN71 testlerinden başarıyla geçmiştir. Suluboya ve su kabı çeşitlerimizi ve incelemek için https://www.polikrami.com/suluboyalar-ve-su-kabi.html bağlantısına ziyaret edin.


Kuru boya: Kuru boya çeşitlerimizde birçok paket boyutu mevcuttur. Çeşitli setlerdeki kuru boya kalemleri tüm renklendirme çalışmalarınız için ideal kalemlerdir. Uçlarının yüksek kalitesi, boyama resimlerinin alanı çok hassas olduğundan özel olarak üretilmiştir. Kuru boyalarımızın renk pigmentlerinin muazzam yoğunluğu sayesinde belirgin ve canlı bir renk deneyimi yaşayabilirsiniz. Kuru boya çeşitlerimize göz atmak için https://www.polikrami.com/979-boya-kalemleri.html bağlantısına tıklayın.


Pastel boya: Polikrami’de yer alan pastel boyaları, sanat eserinizi gölgelendirmek için ve en göz alıcı çizimleriniz için kullanabilirsiniz. Pastel boyalarımız çeşitli renk gradyanlarına kolayca dağılabilirler. Pastel boya çeşitlerimizi incelemek için https://www.polikrami.com/4572-pastel-boyalar.html tıklayın.


Markör: Profesyonel işaretleyici kalemlerimizle dikkat etmeniz gereken tüm detayları kolaylıkla halledebilirsiniz. İçinizdeki ilhamın açığa çıkmasına yardımcı olmak için çeşitli renklerde, uçlarda ve stillerde kalemleri Polikrami’de bulabilirsiniz.


İsterseniz kendinize isterseniz sevdiklerinize hediye alırken ideal olan birçok renkli kalem setini de online mağazamızda sunuyoruz. Unutmayın Polikrami’de herkese uygun bir sanat ürünü mutlaka var! Sitemizi ziyaret edin...