Seçki'mizin yeni sayıları çıktı! 🍀


2020 Nisan ayından bu yana şiirden öyküye, resimden heykele, illüstrasyondan fotoğrafa kadar sanatın hemen her alanında üretimlere ev sahipliği yapan; niteliği görünür kılmak,

yalnız iyiyi değil, iyi olma potansiyelini de desteklemek, gelişime açık olanı cesaretlendirmek, sanata cümle içinde sıkça yer vermek ve alternatif bir sanatsal sosyal medya platformu oluşturmak için yola çıktığımız BuBi' Sanat serüvenimize hız kesmeden ve kalabalıklaşarak devam ediyoruz.


14 bini aşkın üyemiz, 16 kişilik metin editörü ekibimiz, 5 kişilik grafik tasarımı ekibimiz, 2 kişilik yazılım ekibimizle birlikte tamamen gönüllü olarak çabamızı sürdürüyoruz.


Bu yürüyüşte hem sitemizin özeti niteliğinde bir seçki oluşturmak hem de platformun sürdürülebilirliği adına bir dayanışma nişanı olarak tasarladığımız Seçki adlı kültür-sanat dergimizin 9. ve 10. sayısı sizlerle! 🍀


Varlığımıza destek olmak ve yeni solukların sanatsal üretimlerini keşfetmek için dergimizi edinebilir, birden fazla alarak dostlarınıza hediye edebilir ve yürüyüşümüze, çabamıza ortak olabilirsiniz. :)


E- dergimizin yeni sayılarını ilginize ve bilginize sunarız. Dergilerimizi aşağıdaki linkten temin edebilirsiniz.


https://shopier.com/9564012


Sevgilerle.


- Ekip


Yayın Yönetmeni:

Ayşenur Cengiz

Bektaş Şenel


Mizanpaj: Merve Dağ (9. Sayı)

Mizanpaj: Zeliha Ayaz (10. Sayı)

Kapak Tasarımı: Mia Sanat