ay ayaklarıma kara sular inmiş ama şikayetçi miyim, hayır. havanın sıcaklığı ve sanırım üşenmem sebebiyle evet dediğime çok pişman olduğum, evden çıkacağım ana kadar iptal haberi beklediğim bir arkadaş buluşmasına gittim bugün. beklediğimden çok daha keyifli geçti, %90'ı aşan nem oranlı istanbul'a rağmen hem de. 🧿


lahmacunun yanında içine koymalık domates ve kıvırcık verilmeyen bir yerde yemek yedik, (büyük ayıp, yargılanmalılar) neyseki tadı güzeldi. bowling oynadık, yine birinci olacağım diye havalara girip sonuncu oldum. evlere şenlik müzikler çalıyordu mekanda, kliplerle birlikte. it was fun to witness that.


dönüşte bizim burdaki bi konsere uğradım, bi doz da ondan aldım. böyle yerlerde bi eşlikçi aramadan eğlenebilmeyi seviyorum. şimdi de yalnızca keyifli anlarda dinlenebilecek oynak şarkılarla* bunları yazıyorum, bir de cips var yanımda azıcık. aşağıya sincap arkadaşlarımlı fotoğrafımızı koymak isterdim ama biliyosun, anonimlik falan filan. onun yerine gerçekte olduğu kadar güzel olmasa da hoş gözüken bir kadıköy sunset fotoğrafı bırakıyorum.


(yayınlayınca yukarıda oluyormuş fotoğraf, o yüzden yukarı bırakmış oluyorum sevgili günlük, he bir de iyi bayramlarr)


*bahsi geçen şarkılar

bekar gezelim

nerde yedin paraları

hayatı tespih yapmışım