Çalınan büyüleyici melodinin ritmiyle mükemmel bir uyum içinde birlikte sallandılar. Salon dansçılarla doluydu ama ikisinin de gözleri, sanki şu anda sadece ikisi varmış gibi birbirlerine çevrilmişti. Ne yapması gerektiğini biliyordu ve ondan uzak durması gerekiyordu ama güzel kahve gözleri haberi olmadan onu çoktan ele geçirmişti.


Bir çift göz büyüleyebilir miydi insanı? Etkileyebilir miydi derinden? Adımları, onun adımlarını izledi.


Onu dans salonuna kadar takip etmişti. Şimdi ikisi de farklı bir çekicilik hissederek birbirleriyle dans ediyorlardı. İçlerindeki gizli duyguları bulmaya çalışırken, gözleri birbirine kilitlendi. Tüm zor durumlarda kalpleri, hala birbirlerine giden yolu buldu ve birbirlerinin sıcaklığında sona erdi. Bunca insanın arasında onu öldürmekten çekinmeyeceğini bilse de bu anları onunla yaşamak istiyordu. Profesyoneldi ve işinde en iyisiydi. Müzik her zamankinden daha şiddetli çalmaya devam etti. Diğer çiftler gözlerini ikiliden alamıyor kendi danslarını bırakıp onlarınkini izliyordu. Onu savurdu ve belini sıkıca kavradı. Gözleri onun her hareketini takip etti ve ona daha fazla aşık olmaktan kendini alamadı. Üzerinde, onu bu kadar uzun süre öldürmekten alıkoyan bir büyü vardı. Gözleri ona karşı saf bir sevgi, ilgi ve hayranlık duygusu gösteriyordu. Sadece onun gözlerinde kaybolmuştu.



“Bundan sonra beni öldürebilirsin yine de bu anı seninle sonsuza kadar yaşamak istiyorum ama derin bir uykuya dalmadan önce seninle son bir dans etmekten memnunum.” dedi her seferinde kalbini eriten yumuşak, narin sesiyle. Gözleri yüzünün her bir noktasında keşfe çıkmış gibiydi.


“Bunun son dansımız olduğunu kim söyledi sevgilim?” diye sordu ve onu kendine daha da yaklaştırdı.


“Büyücümü öldürmeye cesaret edemiyorum, bu iş bana devredildi ama bunca zaman boyunca senin sevgine ve nezaketine düştüm. Sevgilimle kalmak istiyorum.” dedi ve o derin bir şoktaydı.


Birincisi; görevini tamamlayamayacağı ve ikincisi; onu sevdiği için mi? Mimiklerini görünce bir kahkaha patlattı ve dedi ki “Çok şaşırma Orenda. Seni sevdim ve senin de aynı şeyi hissettiğini biliyorum doğru mu? Doğru mu?” Umutsuzca sordu ve güzel gözlerinden düşen bir damla yaşla kıkırdadı.


“Evet, seni daha önce hiç kimseyi sevmediğim şekilde seviyorum, daha önce hiç sevmediğim şekilde” dedi iki gözünden yaşlar akarken. Müziğin ritmi sona erdi ve ona olan tüm sevgisiyle, onu tutkuyla öpmeye başladı...


Bu normal miydi? Zaman durmuş gibi, sanki dünyada bir tek ikisi varmış gibi hissediyordu. Bu hislerinin yanlışlığını sorgulamadı. Ve iki elini de sevgilisinin boynuna doladı...