Çok popüler olup bir anda gündeme giren, yeni sezonu ile gönülleri fetheden diziyi konuşalım bu kez... İzlerken nefesimi tuttuğum sahneler o kadar çok ki, bölümler hızlıca ilerlerken asla bitmesin istiyorsunuz. Öyle ki 4 sezonu resmen sindire sindire izlemek için, arada durduğum sahneler bile var.

SEZON VE BÖLÜMLER

Öncelikle bu fantastik dizimiz 4 sezon. 4. sezonu geçtiğimiz haftalarda gelmiş, hayranları tarafından büyük ses uyandırmıştı. Uzun süre sonra izlediğim için asla pişman değilim çünkü, sezonları ardı ardına izlemek gerçekten mükemmel. Her sezon 8 bölümden oluşuyor.

1.sezonda 4 yakın arkadaş olan Will, Dustin, Mike ve Lucas'in maceralarına odaklanıyoruz. Will'in birdenbire ortadan kaybolması, çocukların Eleven ile tanışmaları ve bilmedikleri dünyaya doğru yolculukları yer alırken, 4.sezona geldiğimizde çoğalan kadro ile maceralara sürükleniyoruz.

📍Geçtiğimiz ay yayınlanan 4. Sezonu dışında, ilk üç sezonu bir nefeste bitirdim. Her sezon yeni bir macera ve sonuç elde ederken 4. Sezonun 9 bölümden oluşması ve 8. ve 9. bölümlerinin sinema filmi uzunluğu, tüm bu izleme çabasına rağmen, var olan olayın 5. Sezona kalması beni üzdü... Ama yine de beklemeye değer.