İyiliği sonsuz, ikramı bol Allah'ın adıyla...

Bu satırları okuyarak beni muhatap alıp muhabbet ettiğim kişi; seni senin yörende dilinde, kendi içinde en güzel selam nasılsa öyle selamlıyorum.

Bu sosyal platformda herkesin bir amacı var; kimi sanatı sanat için, kimi toplum için, kimi de kendi için yapıyor. Peki senin sabahın beşinde bu satırları yazmandaki amaç ne diye soracak olursan, sorumluluk bilinci derim. Kendimi topluma, sanata, kendime, en çok da Allah'a karşı sorumlu hissediyorum.

Burada sorumlu hissettiğim konu İslam dini diye bizlere anlatılan, atalar yoluyla sunulan doğru olmayan, hatta İslam'da hiç yeri olmayan uygulamaları, rivayetleri, hurafeleri Kuranı Kerim süzgecinden geçirerek sizlere sunmak. Bunu yaparken müslüman olan veya olmayan herkese hitap edeceğim. Sizlerin yorumlarına kesinlikle dikkat edeceğim. Hiçbir zaman aşırıya kaçmayacağım. Şu an için aklıma gelen ilkeler bunlar, zamana göre şekillendirmek istiyorum. Dediklerimi dikkate almak da almamak da sizin elinizde. Ama benim tavsiyem her dediğimi araştırmanız, farklı kaynaklara başvurmanız yönündedir.

Allah'a emanet olun.