2021 - İMDB: 7.2 - 1 Saat 52 dk

Tür: Dram, Gerilim

Konu
Ruth Slater, iki polis memurunun öldürülmesinden hüküm giyen bir kadındır. 15 yıl hapishanede kalan Ruth, tahliye edilmesinin ardından kardeşinin yanına gider. Ruht, kardeşi ile birlikte kendisine yeni bir hayat kurmak ister. Ancak öldürdüğü iki polisin akrabalarının şiddetine maruz kalan Ruth, kendisini beklenmedik durumların içinde bulur.

İnceleme
The Unforgivable bu sene Netflix'de izlediğim ve en beğendiğim film oldu. Bildiğiniz üzere son zamanlarda Netflix'in başarılı oyuncularla çektiği kalitesiz filmler oldukça eleştiri almıştı. Bu sefer yine Sandra Bullock, Viola Davis, Vincent D'Onofrio, Jon Bernthal gibi usta oyunculardan oluşan bir kadro var. Fakat bu sefer filmin oldukça başarılı olduğunu söylemeden geçemeyeceğim.

Filmin konusu, senaryosundaki detaylar, filmin işleniş şekli, oyunculuklar neredeyse her şeyiyle başarılı bir yapım olmuş. Filmin dramatik ve gerilim dengesi harika. Sandra Bullock filmi tam anlamıyla tek başına taşımış. Rolünü oynamıyor adeta yaşıyor. Filmin insanın kalbine dokunan ters köşeli sonu da beni oldukça tatmin etti. Gözlerimizi dolduran son sahnesi ile izleyiciyi etkilemeyi başarıyor. Benim için bu sene izlediğim dram filmlerinde ilk 3 içerisine girebilecek bir film oldu. Filmi genel olarak değerlendirecek olursam filme puanım 8/10. Siz filmi izlediniz mi? Filmi genel olarak nasıl değerlendirirsiniz?