Turuncu ve ben aynı bedende yaşayan 20 kişiden biriyiz. Aynı kişi miyiz, bir miyiz, ruhumuzu paylaşıyor muyuz? Artık sorgulamıyorum. 


Bizim ne düşündüğümüzün bir önemi yok mu senin için? Delilik sence de normal olan değil midir? Etrafındaki normaller zincirini sırtında taşıyor. Kilide sahip olmasına rağmen sırtında asılı duruyor. Zihninde düşüncelerini asıyor her gece ve gündüz. Seni kendi sınırlarına ortak etmek istiyor. Halbuki korkaklar içindir sınırlar. 


Haritada ikizler burcunun olduğu ev hangi konularda daha çok konuştuğumuzun, hangi karanlık alana daha kolay geçtiğimizi gösterir.


İkizler burcu astrolojide zekayı temsil eder. Yönetici gezegeni merkür iletişim ile alakalıdır ve ikizler burcunun misyonu bilgiyi yaymaktır. Tabii bu bilgi bazen doğrulanmamış veya manipüle edilmiş olabilir. İletişimle alakalı olduğu için hitabetleri iyidir, ikna kabiliyetleri yüksektir. Bedenlerinde farklı karakterler barındırdıkları için delilik ve dahilik arasında gidip gelirler.


NEDEN İKİZLER BURCU 4 POPÜLER SERİ KATİL BURÇLARINDAN BİRİDİR?

Zeus ve Sparta kralından olma iki farklı çocuk olan, Castor ölümlü fakat Pollux ölümsüzdür. Castor bir kavgada ölünce kardeşi Pollux buna çok üzülür ve tanrılara yalvarır. Zeus bu isteğini kabul eder ve kardeşler ölümsüzlüğü paylaşır. Fakat şöyle bir olay vardı, biri yeryüzünde öteki ise gökyüzünde olmalıdır. Yani biri ilahî öteki fanidir. Aynı anda hem yerde hem gökte olamayacağı için işte bu ikizlerin delirme sebeplerinden biridir.


Ölümsüzlüğü de tatmış olan ikizler bu yüzden umursamaz, bencil ve soğuk görünür. Bedeninde yaşadığı ikilem onu farklı iki hayat yaşamaya iter.