bugünün garip bir boğucu havası olduğu için duş alıp üstüne pijamamdan vazgeçip şort giymiştim. şimdi de soğuk kahve içiyorum, şansıma güzel olmuş. kahveyi şekersiz ve sütü bol severim. kahve sevdalılarının o kahve değil diye bağıracağı seviyede açık bir renkte. napayım, herhangi bir acılık veya kekremsi tat hoşuma gitmiyor. birçok kötü anım var bu konuda, o yüzden ultra dikkatliyim miktarını ayarlarken.


şu an neredeyse çok mutluyum çünkü keyifli bir kitabı bitirdim. hem haftalardır ilk kez bir kitabın sonuna gelmenin, hem de sürükleyici bir hikayenin lezzetini almış olmanın keyfini yaşıyorum. aslında bugün arkadaşlarımla görüşme ihtimalim vardı. okulu boşverip dışarıda plan yapmıştık ama gece caydım. iyi ki caymışım. çünkü bu ara bu tarz (onların, benimkine uymayan eğlenme anlayışları sebebiyle ayarladığımız orta karar eventler içeren) sosyalleşmelerin hem cebime haddinden fazla zarar olacağını hem de içime sinmeyeceğini düşünüyorum. saatlerimi ayıracağım bir şeylerin ruhuma iyi gelmesi tercihimdir, özellikle bunlar kısmen benim seçimimle yaşanacaksa. sonuç olarak bugünü evde geçirme kararım -sabahlayıp öğleden sonra kalkmış olsam da- başarılı sonuç verdi diyebilirim.


dün de yine bi daralıp odamı temizledim, bayadır beklettiğim bir iki düzenlemeyi de işin içine katarak. ve harbiden gençleştim resmen, bu kadar mı fark eder.. dolabımın üstündeki ayna parladı, zemin bi ışıldadı. ferahlama yolunda emin adımlar. darısı ruhuma.