Böyle ağır süreçlerde ruhsal ve psikolojiksel arınma için birçok şey yapılabilir ama kişinin özünden gelene yönelmesini ben çok doğru buluyorum. Özüne kendine yönelmesi aynı zamanda...

21 günlük arınma süresini başlattım ve şu anda 7. Gündeyim. Burada sizlerle de 21 günlük arınma için adım adım neler yapıyorum, neler yapabiliriz, örnek olarak göstermek istiyorum bir şeyleri konuşmak istiyorum. belki şifa olan olur, belki ruhsal olarak iyi hisseden, denemek isteyen olur. 21 günlük arınma da daha iyi hissetmek, hayata daha çok adapte olabilmek için biraz da bunları konuşalım.

Bunlar bir öneri olarak denenebilir. Herkesin ruhuna, kalbine, hitap eden başkadır. Ben örnek olarak bu yöntemlerin de iyi gelebileceğini göstermek istiyorum.

1. Tütsü yakıyorum. Yeni bir tütsü siparişi verdim onu bekliyorum heyecanla. Tatlı hayaller bekleyişler bu süreçte iyi geliyor.

Bana çok iyi geliyor tütsüler, kokular kendimi güzel hissediyorum.

Tütsü eşliğinde ev bisikleti sürüyorum ya da video izliyorum.

Tütsü eşliğinde kitap okumalarım da çok olurdu.

2. Kendimi hatırlıyorum, bakıma önem veriyorum. Takılarımı takıp dişil enerjimi hissediyorum. Kadın olmanın ne kadar güzel olduğunu, aslında bizlerin ne kadar hayat dolu neşeli varlıklar olduğunu hatırlayacak şekilde ayna karşısında kendime bakım yapıp kendimi izliyorum.

Aslında ne kadar güzel olduğumuzu, karanlığın bizi hapsetmemesi gerektiğini hatırlatıyorum kendime her bakım yaptığımda, küçük bir kız çocuğu gibi süslenip içimde ki küçük kızı mutlu ediyorum.

3. Sağlıklı yaşamaya çalışıyorum. Vücudum için yararlı olduğunu düşündüğüm besinleri tüketmeye dikkat etmeye çalışıyorum. Bunun için her gün minik minik bir şeyler yapıyorum. Örnek olarak :

Sabah aç karına doğal elma sirkesi içiyorum, biraz sonra üzerine yarım limon suyu sıktığım ılık bir bardak su içiyorum. Bisiklet sürüp tokluk hissi ve şeker ihtiyacını karşılaması için tarçınlı türk kahvesi içiyorum.

Günde iki fincan bitki çayı tüketiyorum. Sabah ve akşam olmak üzere. Badem ve fındık tüketiyorum az miktarda.

Aynı zamanda vücudumu toksinlerden arındırmak ve birçok faydası için su orucundayım.

4. Su sirke tuz ritüelini yapıyorum. Kötü enerjilerden kurtulmak, daha çok rahatlamak, işlerin biraz daha yoluna girmesini istediğim için yapıyorum.

Faydalarına inanarak yapmaya çalışıyorum.

Sirke'nin şifasına, gücüne yönelerek sirkeyle kötü enerji temizliği yapıyorum.

Odamı sirkeli suyla temizleyeceğim bu hafta da.

Evi de arada sirkeli suyla temizlemeyi arındırmayı önemli buluyorum.

5. Arkadaşlarıma da vakit ayırıp onlar için faydalı olabilecek bütün içerikleri elimden geldiğince onlara da bu süreçte ulaştırmak istiyorum, beraber kötü enerjilerden, kötü his ve duygulardan arınmakta bana iyi geliyor, şifa veriyor.

6. Her gün olumlamaya vakit ayırıyorum. Olumlama yapmasam da, bilincimi açacak, neyi neden yaptığımı, nasıl değiştirebileceğimi anlatan videolar izliyorum dinliyorum. Mistik yolun videolarını kesinlikle öneriyorum. Kesinlikle çok faydalı.

7. ve son olarak ; Arınmak için,

Haber kanallarının hiçbirine bakmıyorum. Haber görünce kaçıyorum. Elimden geldiğince okumamak için uğraşıyorum. Ülkenin her yerinden her gün tuşa basılmış gibi kötü haberler geliyor ve bu kaldırılacak şey değil.

Karanlığa hapsolmak istemiyorsak bizi o yola götürecek her şeyden uzak durmalıyız. Instagram'da ki haber sayfalarının, haber paylaşan hepsini takipten çıktım.

Zihin rahatlatmak için başka yol yok.

Ülkede her şey hep kötüye gidiyor, insanın kendi içine dönmesi sığınması, kendi bilincine ruhuna sığınması gerek.

Part 2 de sonra görüşürüz. Tabi bunlar örnekti, herkes için geçerli olmayabilir. Ama ben denemeye değer olduğunu düşünüyorum...

~Fehmekar