Arkadaşlar, müminler, bilirsiniz ki her hafta da bir gün cuma günü vardır. Biz erkeklere de o haftanın bir günü bir yerde toplanmamız için saat verilmiştir, kısaca cuma namazı. 


Hocalar bizlere " mis kokuları sürün, kılık kıyafet düzgün olsun ve soğan falan yemeyin " diyor. Yalnız benim şikayetim bunlar değil. Benim şikayetim erkeklere " içinize atlet giyin " dememeleri. Yahu adam ön safımda duruyor, secdeye gidiyor geliyor, her secdeye gittiği zaman benim göz kapaklarım kapanmak zorunda kalıyor, diğer türlü adamın bizzat çatalı bana selam veriyor. 


Elhamdülillahirabbiltovbesetahfurulah diye karışıyor bende sûreler. Hayır bakmıyorum tabi ki, sadece namaz esnasında önümüze bakmamız gerekiyor, haliyle adamın götte benim kadraja giriyor. Hocaların bunu dikkate alması cidden lazım. 


Tanıdığım birisi ise adama diyorum " abi bak atlet giy, her cuma her cuma hem önümde ki safta duruyorsun hem atlet giymiyorsun, gözüm takılıyor " diyorum bana yok efendim sen nasıl namaz kılıyon diyor. Yahu kardeşim gözüme gözüme batıyor, hayran mıyım ben desem de fayda etmiyor. Hocaların bunu dikkate alması lazım.