Uykusuz Sincap evinin penceresinde oturmuş dışarıyı izliyordu. Elinde kağıt kalem.. Yazmak istiyordu boğazında düğümlenen ne varsa. Çünkü konuşamıyordu cesaretini toplayıp belki yazabilirdi. Evet tüm sincaplar zaten biraz ürkekti. Ama o korkuyordu. Yıllarca yaşadığı ne varsa henüz kendine bile itiraf edemiyordu. Yazmak; bu yüzden zordu.

Sincap bundan yıllar önce aşık olmuştu ve o sincapla evlenmişti. Fakat bir süre sonra evlendiği Sincap korkunç bir dev e dönüştü.

O kadar korkunçtu ki o dev kalbinde ne Sincap a ne de başkasına karşı bir sevgi vardı. Tek amacı etrafındaki insanlatı kandırıp onların ruhuyla beslenmekti

İlk bunu farketti Sincap. Dev yalnızca yalan söylüyordu.

Gözlerinin rengi değişmiş, siyah parlak bir hal almıştı. Sürekli öfke saçıyordu Sincap a. Onu yaralıyordu. Hem kalbinde, hem ruhunda hem de bedeninde tarifi imkansız yaralar açıyordu.

Sincap ilk önce herşeyi toparlamaya çalıştı. Korkunç Dev i anlamaya çabaladı. Neden böyle davranıyordu?

Ama Devin gözü hiçbir şey görmüyordu sadece saldırıyordu Sincap'a. O yüzden fırsat bulduğu bir an da kaçtı Sincap.

Bu yaşadıklarına inanamıyordu. Şimdi ailesinin evinde olan biteni düşünüyordu. Nasıl kandırılmış? Nasıl inanmış? Nasıl böyle zarar görebilmişti?

Aşık olduğu adam bir canavara dönüşmüştü. Evde bir canavar dışarıda bambaşka herkese kendini sevdiren biriydi. Sincap kızmıyordu ona inananlara çünkü en başta Sincap inanmıştı. İlk onu kandırmıştı Korkunç Dev.

Sincap'a ne olucak? Sadece nasıl iyileşecek bunu düşünüyordu.

.......

Sincap anlayamadı karşısındakinin bir narsist olduğunu ve onunla geçirdiği her an biraz daha içe kapanık, insanlardan çekinen korkan biri haline geldi. En önemlisi; artık gerçek sevgiyi gördüğünde, kaçıp saklanıyordu.


Tıpkı tüm narsist kişi kurbanı, narsist ilişki kurbanları gibi.


Tıpkı, sincap kadar ürkek, yaklaşmaya çalıştığında sincap kadar hızlı kaçan ve sevmek istediğinde değer verdiğinde aldığı darbelerden dolayı sincap kadar hızlı saklanan ama, aslında yeniden iyi olması ancak gerçek sevgiyle mümkün olan herkes gibi.