Sevdikleri yanındaysa bir insanın her günü doğum günü gibi geçiyor. Ben mesela iliklerime kadar seviliyorum, seviyorum. Bunu göremiyorum, dokunamıyorum belki ama hissedebiliyorum. Ufacık bir söz bile kalbimin o pamuk tarafını fethetmeye yetiyor. Ben bugün 21 oldum. Çok garip geliyor bence bu yaşın bir ağırlığı var, bilmem siz ne düşünüyorsunuz?

Ergen miyim, yoksa artık gençlik dönemini atlatıyor muyum çok arafta kaldım bugün düşünürken. Her yaşımı sevgiyle kucaklarım ben istisnasız. Ama bu yaş biraz beni gerdi açıkçası. Ne bileyim öyle işte.

İnsan büyüdüğünü kabullenmek istemiyor bazen. Çocuk kalsaydım keşke mavrası atmayacağım, çok baydı çünkü.

20 yaşımda aşık oldum ve aşık olduğum adamla bir çok ilki deneyimledim. Hayatımda çok güzel, olumlu şeyler oldu. İstanbulu öğrendim, gezdim. Hayalimdi o şehir. Ailemle zor şeyler yaşadık ama bağlarımız kuvvetlendi. Can dostlarımla sınandık ve sınandıkça birbirimizin değerini anladık. Bu nedenle çok kıymetliydi 20 yaş benim için, bırakması ondan güç demek ki.

21 yaşımdan herhangi bir beklentim yok. Tek istediğim her anından ders çıkarması ve bu zamana kadar çıkardığı dersleri de uygulaması.

21 yaşıma seslenmek istiyorum. Sevdiklerine sıkı tutun. Onlar sana güç veriyor, sende onlara. Zorluklara karşı isyan etme onlar sayesinde güçleniyorsun. Asla yıkılma çünkü ne olursa olsun kendin ayağa kalkmak zorunda olacaksın. Aşkını da mutluluğunu da dibine kadar yaşa. Yeni insanlarla tanış ve yeni aktiviteler bul. Sen hayalperest bir kızsın, hayallerine tutun. Ve Beril, son kez sana bir şey demek istiyorum. Küçüklüğünden beri korumaya çalıştığın iyi niyetini ve masumiyetini asla öldürme. Sen hep beyaz kal✨