Uzun bir aradan sonra tekrar Merhabalar....


Açıkçası bir süredir ne bir şey yazıyorum nede kimseye herhangi bir şey anlatıyorum. Bu kadar sürmesini beklemiyordum bu sürecin, yorgun ve uykusuz geçen 600 gün dile kolay. Saymayı bıraktığım bilmem kaçıncı şehirdeyim. Sürekli düzen kuruyorum iş buluyorum ev tutuyorum ilk başta heyecan verse de kısa sürede sıkılıp başka bir şehre taşınıyorum ( bu kadar kısa sürede eski göçebeler bile yer değiştirmemişlerdir :D )


Hikayeler biriktiriyorum sevgilim, senin yazdığın bir yazıdan hatırlıyorum ( hikayesi olmalı insanın) var sevgilim onlarca belki de yüzlerce hikaye biriktirdim geçen süre zarfında yine de senden başkasına anlatmak gelmiyor içimden tek bir kelimeyi bile. Geçen süre zarfında sadece 2 arkadaş edindim asosyalleştim içime kapandım iş ev arası mekik dokur oldum son zamanlarımda. Harika bir şehirde yaşıyorum yoldan çıkmak için muhteşem bir yer yine de ben sigarayı bırakmak istiyorum söz verdiğim gibi yoldan çıkmak istesem bile çelişkiler içindeyim sürekli. Gecenin köründe uyanıp bir daha yatamamak sana kötü bir şey olduğunu düşünmek uyutmuyor beni.


Seni unutmak istiyorum sevgilim senin beni unuttuğun gibi tıpkı lakin bu düşünce beni bitiriyor daha 1 hafta önce silebildim fotoğraflarını yine de bir bellekte yedekleri duruyor, yapbozunu yapmaya başladım daha yeni, aynı yastığı aynı bandanayı kullanıyorum halen. Artık şiirsellikten uzaktayım tüm yaşadıklarım işkence gibi geliyor bana.

Neyse kendine dikkat et minik martı kanadından öpüyorum.