Türk Telekom altyapısıyla hayatımıza giren dijital televizyon platformu Tivibu, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda kullanıcıları için başta animasyon ve aile filmleri olmak üzere çok geniş bir film yelpazesi sunuyor. Hem de bu içerikler ve daha fazlası 19 Nisan’dan 15 Mayıs’a kadar şifreli çocuk kanallarında ve Seç İzle servisindeki Çocuk Şenliği klasöründe ücretsiz olarak yayınlanacak.


Bu özel gün için hazırlanan seçkide toplam 30 film olacak ve filmlerin çoğunluğu çocuk seyirciler ve ailelerine hitap edecek. Peki, 23 Nisan’da Tivibu’da neler izleyeceğiz?


Bu soruya çok kapsamlı bir cevap verebiliriz. Müzede Bir Gece, Oyuncak Hikâyesi, Frozen, Ayı Paddington, LEGO Ninjago Filmi, Scooby-Doo ve Tom ve Jerry serileri 23 Nisan’a özel içerikler arasında gözümüze ilk çarpan yapımlar oluyor. Ayrıca MCU’nun Avengers, Captain America ve Ant-Man serileri ile DC’nin Wonder Woman ve Zack Snyder’s Justice League filmleri de listede yer alıyor.


Dijital platformun yanı sıra, Boomerang TV, Disney Junior, Baby TV ve Da Vinci Learning gibi şifreli çocuk kanalları da tüm Tivibu kullanıcılarına açık hale gelecek ve bu kanallarda da Çocuk Bayramı için çok dolu bir program sunulacak. Unutulmaz çizgi filmlerden Kim Possible, Film Başlıyor filmiyle çocuklarla macera dolu saatler geçirecek, ayrıca dünyaca ünlü şef Gordon Ramsey’in kızı Matilda Ramsey bugünde hem çocuklarla birlikte yemekler yapacak, hem de bir karaoke partisi düzenleyecek.  


Tivibu, nisan ayına özel seçkisinde yetişkin izleyicilerini de tabii ki unutmamış. Lord of the Rings, The Godfather ve Ocean’s Eleven serileri başta olmak üzere, Inception, Fargo, I, Tonya ve Avatar gibi ödüllü filmler de Seç İzle ve sinema kanalları üzerinden seyirci ile buluşmayı bekliyor. Tivibu, seçkisinde yabancı yapımlara olduğu kadar yerli yapımlara da fazlaca yer verecek. Ayla, Annem, Cep Herkülü: Naim Süleymanoğlu, Arif V 216, 7. Koğuştaki Mucize, Mayıs Sıkıntısı, Züğürt Ağa, Uzak, Yumurta-Süt-Bal üçlemesi gibi Türk sinemasında iz bırakmış yapımlar tüm Tivibu kullanıcıları için ücretsiz yayınlanacak yerli filmlerden yalnızca bazıları.


Covid-19 salgını sebebiyle sosyal hayatımızın durması, sinema, tiyatro, konser gibi etkinliklerin tükenmesi hepimizin hayatında bir boşluk yarattı ancak Tivibu 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı için hazırladığı özel programı ile bu hasretimize bir nebze de olsa iyi gelecek gibi görünüyor.


Şimdiden herkese iyi seyirler!




Hazırlayan: Zeynep Akı