Merhaba Nilüfer;


Seninle tanıştığımdan itibaren 3.cü doğum günün, şimdi 21 yaşına giriyorsun ve ben yıllar yılı seni görmedim.


Açıkçası son yıllarım biraz zor geçti, 3 şehir ve bir çok ev değiştirdim. Mesleğimde deneyim kazanmak için uzun uğraşlarım oldu ve elbette çok fazla şeyede katlanmam gerekti ama en zorları arada vefat edenler yüreğimden birer parça götürdü, önce ananem 1 yıl sonra babaannem ondan 1 hafta sonra amcamın torunu(36) ve teyzemin(12) vefat etti. Onlara ve ailelerine ne kadar üzülsemde hepsinin sonunda aklıma sadece sen geldin, böyle bir habere tepkim ne olur diye düşünmeden edemedim ve açık konuşmak gerekirse sen gittiğinde en çok senin ölmenden korkmuştum kendini koruyamayacağını veya hastalanıp umursamayarak sonun olacağını ama sen bu düşüncelerimi bana yedirdin ve ben hiç bu kadar yanıldığıma memnun olmamıştım.


Geçen bu süre zarfında pek çok milletten insanla tanıştım bazılarından nefret ettim bazılarını sevdim ve bazı eski arkadaşlarımla yollarımı sonsuza dek yollarımı ayırdım. Senden sonra sabrım çok azaldı insanlara karşı en ufak yanlışlarında bozuk para gibi harcıyorum çevremde pek kimseyi bırakmadım bir elin parmaklarını geçmez sanırım artık. Tahmin edebiliyorum umrunda değildir bunlar uzun süredir yinede sana yazmak her zaman beni rahatlatıyor hediye ettiğin bandana aldığın günden beri kolumda anahtarlıkta pek çok ev gördü ve yastığın benimle şehir şehir dolaştı eşyalarının büyük kısmında hala bende yüzlerce fotoğrafından sadece bir kaç tanesi kaldı çoğunu sinir ataklarımda yaktım bir kaç tanesi cüzdanımdaydı ananemin vefatından sonra bir ritüel başlattım her mezara bir fotoğraf gömüyorum ve kimseye anlatamadıklarımı onlara anlatıyorum zira güvende olacaklarını biliyorum daha anlatacak çok fazla konu var belki başka zamana bırakırım belki sana komik çünkü olan her şeyden sonra hala umudum var bize karşı ne zaman tamam bu kadar başkasıyla olmam gerekiyor diye düşünüp biriyle buluşsam kısa sürede vazgeçiyorum bundan seni hala severken bir başkasının yüzünü görmek veya elini bile tutmak almıyor içimi. Neyse yavrum böyle işte gittiğin günkü gibi darmadağınık halde şarkılarımızı dinliyorum.


Nice mutlu yıllar dilerim sana ömrün de bahtın ve yüzün gibi güzel olmasını dilerim 21.ci yaşın kutlu olsun uzun ve iyi bir ömür dileğiyle hoşçakal minik martım….