Bonjour matmazel! Bugünkü mönümüzde; yoğurtlu makyaj çorbası, ara sıcakta taklit böreği, ana yemekte gösteriş fiyakalı bonfile ve tatlı olarak septist kırıntılı muhallebi mevcuttur. Üstelik sınırsız olarak, yüzünüzü tamamen kaplayan güneş gözlüğü ikramımızdır. Afiyet olsun!


Kaliteli vurgunlar yapamıyorsunuz. Kanıksayıp kaçırdığınız detaylar var. Saçlarınızı küt kestirmeniz size değer katmamış. Konuşurken hep gözlerinizi kaçırıyorsunuz.


Kesinlikle öyle adamım! Masaya audi anahtarı ve pahalı güneş gözlüğümü koydum. Saçlarım zaten bir kutu wax ile şekillendi. Bitiş çizgisine ilk ben varacağım.


Beyaz yakalı olmak için gösterdiğiniz çaba, sizi sistemin kilit noktası yapıyor! Değersiz uğraşlarınız, redingot gitmiş insanları yüceltiyor. Başarılarınızın devamını dilerim.


Şimdi diyeceksiniz ki: Mazhar neden bu kadar saçma şeyler yazıp, bir şeyleri eleştiriyorsun? Dostlarım, düzen bu. Kafka'nın Dava'sı her şeyi açıklamış vaziyette. Bombok hayatlarınızda gerçeği yakalamak için bu son şansınız.. Görüşmek üzere.