Herkes Bir yerlerde, bir şeylerin katili olmuştur! Sadece soruyorum bu bir eleştiri değil, Hiç umut öldürdün mü? Biraz katil biraz maktüldür insan hayatta. Zihnin de kıvrım kıvrım dolaşan yargılama usullerinden hangisinden beraat ettin, hangisinden ceza aldın? Adımları mı, karanlık bir odanın içinde savruyordum orantısız üçgenler çizdim, ağırlık merkezine sürekli kendimi koyuyordum. Bir sigara yaktım. İlk dumanı çekerken izliyordum. Film izlemek gibi bir şeydi duman gırtlağıma yapışarak ciğerlerime doğru iniyordu. Ne kadar boğazıma tutunmuş, kendi varlığını sürdüren acı duygular boğulup gitmişti.

Yeterince örümcek ağlarını ruhuma sardıktan sonra durdum ayak ucuma baktım. Ayakkabılarımın üzerinde gezinen gölgemi gördüm korktum. Kaçıyordum kendimden. Ahlak mı? Masal Ne Ahlak'ı 

Paraya göre değişen bir his sadece, Her yargıç kendini yargılar sonunda. Sigaram dan ikinci dumanı aldım beynimin duvarlarından sızıyordu. Anladım ne kadar anlarsam o kadar anlamsızlaşıcaktım. Anlamamayı tercih ettim. Canım acıyordu. Neden dedim? Canım cevap verdi, acıdan beslenen hücrelerim var, sustum masanın üzerinde duran küllüğe sigaramın külünü sertçe vurarak döktüm. yanan tütünün ateşi kıpkırmızı beliriverdi. Bakıyordum. Tütünün yanmasını izledim. Odam da beliren Sıkıntı, Başka bir ruhun açlığını yatıştırdı.