5 Yaşındayım. Güvendiğim bir el var baş ucumda. Beni en sevdiğim yere getirmişsin. Havalanıp gökyüzüne ulaşabileceğim salıncaklara, özgürce kendimi aşağıya bırakabileceğim kaydıraklara, hayallerimdeki şatoları yapabileceğim kumlara. Bir bankta oturmuş beni izliyorsun. Nefes almadan koşuşlarıma hayret ediyorsun. Seni fark etmeden saatlerce oynadığımı düşünüyorsun. Oysa bir gözüm hep oturduğun bankta. Ben başka bir diyara uçsam bile sen hep o banktasın. İki kaldırım ötede benimlesin. 


12 yaşındayım. Masalların gerçek olmadığını öğrendim. Sen bana hayal kırıklığımla mücadele etmem için sarılıyorsun. Çirkin olduğum için beni dışlıyorlar. Ama sen dünyanın en güzel kızı olduğuma inandırıyorsun. Bir gün gerçekten sevileceğimi söylüyorsun. 

İnsanların neden acımasız olduğunu bilmiyorum. Ama sen biliyorsun. Ellerimi tutup anlatıyorsun. Zor olacağına ama her şeyin geçeceğine eminsin. Bir gün yeniden kahkahalarımı duyacaksın. Bunu bekliyorsun. 


Şimdi 22 yaşındayım. Tüm gerçekleri biliyorum. Hayatın bana oynadığı oyunları görebiliyorum. Ben içimdeki karanlıkla savaşırken, sen barış bayrağımı hazırlıyorsun. Karanlıktan korkmamam için mum yakıyorsun. Arkamı dönünce seni görebilmem için ışığım oluyorsun. Her şeye rağmen gerçek sevgiye dair umutlarımı yeşertiyorsun. Yeniden filiz açtırıyorsun. Kurumuş bir çiçeğin iyileşeceğine şahit ediyorsun. Sonbaharda yapraklarını döken ağaçların tekrar yeşereceğini hatırlatıyorsun. Kalbimdeki kırıkları nasıl saracağımı öğretiyorsun. Ayaktasın, inançlısın. Senin gibi olabilmem için yol gösteriyorsun. Ve çok iyi biliyorsun, bir gün senin kadar güçlü olacağım. Çünkü seninle büyüdüm. Senin bakışlarınla.


Artık masalların yalan olduğuna üzülmüyorum. 

Aynada gördüğüm kıza inanıyorum. 

Sorunlarla nasıl mücadele edeceğimi biliyorum. 

Kırılan kalbimi kendim iyileştiriyorum.

Tek başına ayakta duruyorum. 

Bir parkta saatlerce oynamıyorum ama sen her zaman o bankta beni izliyorsun. 

Ne kadar büyürsem büyüyeyim, bir gözüm hep oturduğun yerde. Oradan hiç gitme. 

Sevgi dolu gözlerinle hep bana bak.

Seni seviyorum.