...'den eve döneceğiz. Kendimi iyi hissetmiyorum, alkolü sık tüketiyorum. Birkaç günlük ... eylemlerim alkollü, rahatımsı. Rahat denir mi bilmem, bir telaş hali de hakim çoğu zaman. Bir şeyler söylüyorum, etrafımdakiler hafif eğleniyor, hafif okay gibi. Ben kabullenmiş değilim bu hali, huzursuzluk var her zaman. Libidom yerlerde, stres ve kin aklımda. Bir şey olacağını düşünmedim.


Son gün bir saat uykuyla çıktım evden. İçimde rezil bir his. Fazla uykusuzluğun verdiği standart his... Beynim ve derim aynı anda hafif ısınıyor. Anlatmak gerekirse, akşam saat 10'da elektriksiz bir spor salonunda koşuyorum, her an cılız birine çarpabilirim. Kahve, sınav; bir iki sohbet ettik. Aklıma ne gelirse çıkıyor aklımdan. Karşındakine sinir olmamak zor böyle olduğunda. Libidom yerlerde. Yerlerde olan libidoyla yakınlaşmak tatsızdır, sakındım.


"ğrbrğağrrHRRgha! bbtss.", döndük.


Birkaç gün yatakta yattım. Birileri geliyor gidiyor. Karnım ağrıyor, üşüttüm galiba diyorum. Biri bitki çayı yaptı, içtim. "Üşüttüysen bu seni iyileştirir" dedi. İyileştirmedi. Birine olan sevgini ve ilgini gösteren ilkel ve gereksiz olan yollardan biri olan gıda takviyesinde bulunuluyor. Yiyorum, çıkmıyor. Telefonla aradım, geldi. "brakçkl ha hmm tk! rtşt." dedi, bitkisel çay verdi.


Yatakta yatıyorum. Kafam karışık. Telefona bakıyorum sadece. Ağrılarımın minimumda seyrettiği bir duruş buldum, öyle uzanıyorum. Arada güncelleme gerekiyor, yapıyorum. Bazen en rahat duruş bile rahattan uzak oluyor. Telefona bakmamı engelliyor. Ağrı seyrediyor... O kadar kötü değil, yatakta yatıp telefonda yapacak bir şeyler aramak yanında... Öğretici olabileceğini iddia edenler de olacaktır.


Biri geldi. Biri geldi demeselerdi, birinin gelmiş olması önemsiz ve daha rahat olacaktı benim için. Salona geçtim ağrılarım var. Uykusuzum, uykusuzluğun sersemliği de var. Baskı aklımda... İstemeden biraz konuşuyorum. Gidiyor, içeri geçip yatıyorum. Daha fazla durmamı isteyen gözleri bırakıyorum. İyi.


Yenileri geliyor, rahatsızım. Maske takıyorum rahatsızlığımı bulaştırmamak için. Maskemi çıkarıyorum kanıtlamak için, bitkisel çayımı içmek suretiyle.


Odadayım. Arada ampulün ışıkları azalıp artıyor, anlık. Farkındayım. Bazı açılardan daha mutluyum. Telefonuma not aldım. Kafamda bir basınç var.



8.11.2020

bir ara hastaneye yatırılmışım. durum bilgisi yazım.

"hastane odası. genel olarak nazik. çokça temiz. insan haklarına uygun. az ses var. genelde nazik hemşireler. suyum var televizyonum var. saatlerce maskeyle yatmak eziyet. burası sakin. atmosfer iyi çünkü."



8.11.2020

"şed zepplin pink floyd deep purple"


"40 denizli

10 trt belgesel

12 tlc

çğretmen20 20

21 tv8

25 bloomberg

7 tv 2

13 ekotürk

1 trt 1

2star

3kanald

17atv

18şov

20fox

23dmax"


ameliyatımı oldum, iyiyim.