Her gece sen aklıma geliyorsun, her gece uyumadan önce sen varsın. Seni düşünüyorum, bazen hayaller kuruyorum bana geri geleceğin günü düşlüyorum. Geldiğini hayal ediyorum, döndüğünü ama hiçbiri gerçek olmuyor. Sadece kendimi kandırmakla yetiniyorum, tam seni unuttuğumu düşünüyorum ve sen çıkıp geliyorsun neden?

Daha fazla hayal kurup daha fazla mı yıkılmamı istiyorsun? Tam unuttum derken ansızın rüyamda görüyorum seni gülümsüyorsun bana orada ve ben tekrar en başa dönüyorum. Ben artık yoruldum daha fazla acı daha fazla özlemek istemiyorum. Kendini vazgeçilmezim, unutulmazım olduğunu düşünme. Git ve bir daha da gelme olur mu?

Unutmayı tekrar ve tekrar deneyeceğim. Sen yokken mutlu değilim belki ama sen varken de acı çekiyorum. Senin başka birini de beni sevdiğin gibi sevmenden ne kadar korkuyorum biliyor musun? Kendimi daha fazla üzemem.

Kendime yazık ediyorum senin yüzünden. Artık unutacağım bunu yapabilirim. Sen yine git alıştım artık sürekli gitmene. Unutmadım seni, unutamam da zaten. Ama senin bunu bilmene gerek yok.