Yine söylüyorum, insanların ayrılması bir son değildir yegane son senin inandığın sondur. Ben biliyorum sen her zaman dayanabilecek bir insandın. Kimse dağılmayacak sadece olması gerekenleri bu evrenin artık oldurması gerekiyor.

Ve sen ne kadar acı çekersen çek yine dayanıp o yolda yürüyebileceksin , bunu senin gücüne dayanarak söylemiyorum. Bunu senin kalbindeki saflığa dayanarak söylüyorum. Şu anda dayanmak çok zor olabilir ama biliyorum ki yeniden kaldıracaksın. Hayır öyle bakma bana seni de nefesler bulacak çiçeğim inan bana.

Çünkü yaşadığımız acılar da kişiliğimize göre ağırlıkta bence. bana hep çok güçlü olduğumu söylediler. Ve ben kendimd dedim ki, bu güçlü ruha kolay imtihanlar yakışmaz. Ondandır ki hep daha ağırını yaşadım ne kadar kaldıramam dediysem de Allah sonunda kalkıp yürüyeceğimi de biliyordu. Bende senin kalkıp yapacağını biliyorum. Hayır hayır biz ölerek yaşamayacağız. Söz ver bana ne olur kalkacaksın sende. Biliyorum inanırsak ve umut edip sonuna kadar dayanmak için, ilerlemek için uğraşırsak yapabilirsin. Yapabiliriz! Hadi tut elimi. Kaldıracağım seni!