Bugüne kadar bir tane de olsa anime izlemişsinizdir. İzlemediyseniz de ne olduğunu biliyorsunuzdur. Bilmiyor musunuz? Yugioh diyeyim de sizi biraz çocukluğunuza götüreyim. Yine mi olmadı? Japon çizgi dizisi işte.

Küçükken Yugioh'un büyük bir hayranıydım. Sonrasında büyümenin de verdiği etkiyle birlikte çizgi diziler ile aramdaki bağ çok azaldı. Rick and Morty hariç izlemedim desem yeridir. Fakat geçtiğimiz günlerde bu muhteşem öneriyi aldım. İzlemezsem çok şey kaçıracağımı söyledi öneren kişi, haklıymış. Ona da teşekkür ediyorum. Buralar fazla uzadı sanırım. Animeye geçeyim.

Keyif kaçırıcı detaylardan uzak durmaya çalışıp üstünkörü bir anlatım yapacağım.
Kahramanımız Gon, babası gibi "Avcı" olabilmek için bunun sınavına giriyor. Orada tanıştığı arkadaşlarıyla beraber birtakım maceralara atılıyorlar. Yer yer vahşi bir havaya bürünülse de karınca arkına kadar güllük gülistanlık bölümler sunuluyor. 76.bölümden sonra ise bu hava, yerini daha derin daha kanlı bir havaya bırakıyor. Çoğu insanın sıkıldığı, benim ise hâlâ zevkle izlediğim bu ark, felsefi altyapısı sayesinde bir aydınlanma da yaşatmıyor değil insana.

Güleceğiniz, ağlayacağınız, şok olacağınız birçok bölümün olduğu bu animeyi kaçırmamanızı diliyorum. İzledikten sonra teşekkür edeceğinizin garantisini vererek yazımı bitiriyorum.