Nereden başlamalı diye düşünürken bugün yalnız hissetmek yalnız kalmak istemek ve birisiyle tanışınca aa hayatıma girse nasıl olur çok iyi hissediyorum abi ya durumu hakkında bir kaç şey söylemek istiyorum..

Nasıl paran yokken bir şey almıyorsan onu ödeyecek gücün yoksa kredi çekmen de mantıklı değilse, böyle bir ruh halindeyken de kısa süreli hisler ile birisini hayatına alıp bağlanmamalı, hayatını ona göre şekillendirmemeli diye düşünüyorum.. Bunu sadece ben söylemiyorum, ben yanılgıya düşenlerden sadece birisiyim.. Evet belki böyle hissedip hayatına birisini alıp çok mutlu olanlar da var elbet, ben gerçekten farklılıklar var ise ve bu gözle görülür dikkat çekici boyuttaysa acaba yapılmasa daha mı sağlıklı olur boyutuna geçtim, bu farklılıklar sadece müzik zevki giyim gibi şeyler değil, veya iş güç değil ki bu da bazılarımıza göre gayet önemli... Neyse

aslında bu boyuta geçirildim, çünkü hayat seçimlerimizden ibaret ve bu seçimleri iyi yapmakla yükümlüyüz, velev ki yanlış yaptık onunla da yükümlüyüz yani yalnız kaldım, kalırım diye korkmamak lazım, olması gereken zaten bir şekilde yormadan, yıpratmadan, incitmeden olacak. Yani sevgiyi bulmak için taşın suyunu sıkmalı, şöyle olmalı böyle olmalıları düşündüğümden bugün hep zor şeylerle karşılaşıyorum, birbirimizi sınava sokar olduk, eh yanlış düşünüyor da olabilirim ama bugün bu düşüncelere sahibim, yarın farklı olabilir. .

Herkese güzellikler dilerim, yıprandıklarının da dozunda olacağı, ne içini ne dışını bitirmeyen, kemirmeyen, arkadaşlıklar, dostluklar, sevdalar dilerim..