Ahh Regina hâla küçücük bir kız çocuğu gibi davranıyorsun!"


"Vardır öyle huylarım. Çok isterdim, yüzüne karşı böyle söyleyebilmek ama sakin olmalıydım. Evet, 'aşık oldum.' Ben Regina Vanguard aşkı öğrendim. Evet, kendime bunu itiraf ediyordum. Ama sesli ifade etmem, kâbusum olurdu. Evet, ailemle yaşıyordum ve fikirleri önemli olmalıydı ama onlar bu yaşıma kadar bana sormuşlar mıydı? Hayır tabii ki! Sanırım bunun intikamını almak için aşkımı saklıyorum. Aşık olduğum adam 'Rex Imperial' çok garip geliyor. Bazen onunla sarılmamızı hatırlayıp tüm gece hayal kurabiliyor ve kendime hâkim olamıyorum. İşte bu komik benim dünyamda yönetici güçlü bir kadının her şeyi yönetip bir adama duygularıyla bağlanması yasak. Biliyorum saçma ama ailem bana bunu bu şekilde öğretti. Şimdi soracaksınız annen ve baban nasıl evlendi o zaman bu kadar aşıklar diye, onlar gösterişe aşıklar, birbirlerine değil. Bu kuralı aşmalarını çok isterdim. O zaman sevgili kocam 'Rex Imperial' ile olan nikahımı saklamak zorunda kalmazdım. Evlendik! Tüm yasayı çiğnedik ama sadece ikimiz arasında bir sırdı. Sâhi, söylemesi ne kadar hoş, 'Sevgili kocamla ilk büyük sırrımız.'"


"Bana cevap ver! Regina, delirmiş gibi davranıyorsun. Derhal kendine gel, yoksa o çok sevdiğin ve özellikle gizlediğin zâafın her neyse elinden alırım!"


Boş tehditlere alışıktım. Lâkin gizli nikahım duyulursa her şeyimi elimden almak isteyebilirler. Ama benim adım da Regina Va- ahh! Pardon. 'Regina Imperial' ise onlara gücümü ve artık asla güçlerinin yetemeyeceği gücümüzü göstermekten çekinmeyecektim.