Kalem şeklinde anahtar şeklinde süslü anahtarlıklar varmış. Yakaya veya başörtüye toplu iğne,tırnak makası,törpü,makas,çengelli iğne, cam şişe ki acil durum anında kırıp kullanılabilir çünkü şok cihazı ve biber gazı, minik çakı avmlere kabul edilmiyormuş bazı yerlerde ama fark edilmezse sorun olmuyor. Ruj araba anahtarı gibi süs esyalar var son zamanlarda güvenlik kiti olarak satılıyor ki ülkemizdeki soysuz bazı satıcılar zam yapmış ürünlere dün. Hmm saç tokası demişler asyalıların da kullandıkları uzun çubuklar var ya tahta veya metal düz çubuklar çantada durabilir toka denilir mantıklı.

Ucuz sprey deodorantlar daha fazla nefes aldırmıyor denilmiş. Bir de muşta yazmışlar oyuncak figür gibi hayvan şeklinde parmaga takılabilir anahtarlik susu olarak. Bir de büyük iri iki adet yüzük parmağa takılabilir yazmışlardı. Karabiber kolonya su vs ile küçük sprey şişesi içinde kullanılabilir yazmışlardı.

Bir diğer sorun da 2016 hatta belki 2012den beri pedofili dolandırıcı ve bedenlerine zarar vermelerini nude fotoğraf atmalarını polise arayıp mernis üzerinden insanların bilgilerini çalan siber zorbalar varmış yaşları küçük olan 2006lı tipler de varmış aralarında büyükler de 2016dan beri siber zorbalığa uğrayan 18yaş altı çocuklar varmış ve haberimiz yokmuş. Koluna göğsüne kalem filan batırtırıyor yüzünü kestiriyor gibi psikopatça şeyler dönüyormuş discord denilen uygulamada birkaç farklı sitede ve . Twitter'da charmquell adlı hesap bu katil ve potansiyel katilleri pedofilileri bu şantajlardan para kazanan sapıkları şikayet etmiş ve daha önce bir işlem alınmamış ta ki 2tane gencecik kız katledilene kadar ve tekrar ortaya çıkana kadar. Kız 5yıl boyunca saplantılı ruh hastası kodese tıkılmalık erkek müsveddesi yüzünden korkuyla yaşamış tek hiç gezmemiş ve en son açık öğretime yazılmak zorunda kalmış. Kadınlar olarak yeterince öfkeli değiliz. Bu katliam mevcut sistemi bu hale getiren adaleti bu hale getirip bir takıma indirim yapan ve erkekleri serbest bırakanlar bu işte emeği olan tüm yetkililer yüzünden 2günde 5 kadın katledildi. Başıboş erkeklerin uyutulması toplatılması ve sokağa çıkmaması lazım hayvanlardan değil bir ayıdan domuzdan köpekten değil ama başıboş erkeklerinizden erkek adaletinizden korkuyoruz. Gerçek adalet istiyoruz. Hiçbir kadın kız çocuğu hayvan katledilmesin istiyoruz artık. Yaşamak istiyoruz insanca yaşamak hakkımız. Siber zorbalığa uğruyor veya bu psikopatların ağına düşmüş olabilirler küçük çocuklar varsa kardeşiniz kuzeniniz akrabanız tanıdığınız varsa oyun oynayan asosyal olan kendine zarar veren ya da zorbaya dönüşmesinler diye lütfen dikkat edin. Polisi arayıp kapılarına kadar yolluyorlarmış veya babalarını arayıp kızı hakkında yalan atıyor görüşme için şantaj yapıyorlarmış tüm adres bilgilerini mernis sistemden çalmışlar deniliyor. Insana benzer yaratıkların ağından kurtaralım bu çocukları. Bilinçlenelim konuşalım bu internet ilgisine kapılıp zorbaya dönüşmesinler. Dil öğrenen bilenlere de dikkat edin oyunlar sayesinde edinenler de tehlikede. Hesaba girip bakabilirsiniz isim de vermişler ama amacım çocukları sapıklardan kurtarmak için bir şeyler yapmamız gerektiğini ifade etmek.


Katil ve çevresindekilerin ayin denilerek sapıtıldığı ama aslında ülkede güvenlik açığı olduğu kadınların çocukların hayvanların kendi evlerinde bile güvende olmadıkları ve kendilerine incel denilen bu erkek gruplarının mizojini, pedofili ve kadın çocuk katliamı planladıkları bir uygulama buldular. Ortak özellikleri bunlar. Cinsiyetçi küfürler pedofili uzuvları kesik bedenler üzerinden sapıkça fantezilerini konuşan erkek grubu, bazıları utangac kadınlarla konuşamayan bazıları da herkes tarafından normal gözüken iyi giyinimli de olabilen tipler olduğu. Görünüşe aldanmayın bunlar etrafımızda, etrafımızdakilerin arkadaşı komşusu ve belki de işte okulda gördüğümüz ya da her gün işe eve giderken geçtiğimiz sokakta yanımızdan geçenlerdir. Bunları tanıyor olabilirsiniz. Kadınları susturmak eve kapatmak yerine bu sapık ve katillerin eve kapatılması hapse tıkılıp tedavi altına alınması gerekiyor. Katiller aramızda patriyarka cezasız bıraktığı için iki kız çocuğu katledildi.