Kendimi bulmak için ;

Belki de şimdiye kadar tüm bildiklerimi unutmam ,kendime yeni sorular sorup yeni cevaplar almam gerekiyordur. Belki de sevdiğim şeyleri ,isteklerimi, hayallerimi tekrar gözden geçirip yeni bir yol haritasi çizmem gerekiyordur . Belki de bugün yeniden doğmayı keşfedip kendimi yeniden büyütmem gerekiyordur. Ve bu süreçte şimdiki yaşımdan yeniden büyüyen kendime sabırlar diliyorum. Öyle zor ve meşakatli bir yolda yürüyorsun ki umarım bu engebeli yolda çılan çakıl taşlarının tekrar kalbini kanatmasına izin vermezsin.

Bir kaç kelam etmemi istersen gel otur karşıma gençliğim öyle kuru kuru anlatılmaz onca yaşanmışlık. Bir kaç kadeh hüzün bir fırt keder çekmek lazım öncelikle. Sen sen ol kendinden önce başkalarının mutluluğunu önemseme sen sen ol kalbini kırmak isteyenlere kapılarını açma. Bırak sadece sen olduğun için yanında kalsın isteyen, sen mutlu ol diye söylensin şarkılar. Tek kalmaktan korkma sen kendine öyle bir yetersin ki bazen sen bile şaşırırsın kendi başına üstesinden geldiğin olaylara. Herşey kolay olmayacak evet ama zor olanı başardığında kendini daha çok seveceksin. Ben varsam herşey var ben yoksam hiç bir şey yok diyebilmelisin. Ve lütfen hayallerini erteleme başaramasan da denedim dibine kadar denedim ama olmadı de. Kimse sana yapabilirsin demeyecek ve sen yapamassın diyenlere inat kalbinin sesini dinleyecek onlara en güzel cevabı başarılarınla vereceksin. Kendini çok sev öyle çok sev ki sevginle oluşturduğun kalene hiç bir hain saldıramasın. Elif gibi dimdik duracaksın ama üzüldüğünde kırıldığında acı çektiğinde de hıçkıra hıçkıra ağlamayı bileceksin. Kızdığında söyle o kırılır bu üzülür diye düşünme unutma sen dayanabiliyosan herkes dayanır acıya.


Sen kendi kıymetini bileceksin saygı duyacaksın ki karşında kim olursa olsun seni üzme cesaretini bulamayacak kendinde...


O zaman kendime hoş geldimm🙋


D&D